• Uncategorized

    Nak dengar pun jelas dengan Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni!

    Assalamualaikum Kadang-kadang tak semua handphone boleh dengar dengan jelas bila orang telephone.Dan jugak kalau kita nak main video atau lagu untuk didengar dengan kuat.Kalau bukak kuat-kuat dekat phone,takut rosak pulak speaker kat Phone tu kan. Meh sini aku ceritakan sedikit lah bila ada produk yang boleh memberikan kita suara yang lebih jelas macam speaker radio atau komputer ni.Ni hah Logitech X100 Mobile Wireless Speaker yang tak perlu pun kita cucuk dengan handphone..Yang lebih awesomenya adalah,boleh dengar macam kita bukak speaker kat komputer ko!! Sebab aku sukakan Wireless Speaker ni,kita tak payah nak sibuk-sibuk cucuk kat telepon tau..Korang just on je bluetooth kat Wireless Speaker ni dengan telepon korang..Mudah weh!!  Logitech…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE