• Lunch

    Minum Costa Coffee di Shell

    Assalamualaikum Hai korang.Cerita jumaat lepas,memang dah lama aim nak minum kopi yang sibuk dihebohkan oleh rakan blogger. Kebetulan dekat je dengan rumah dan tempat kerja.Share pulak cerita dengan officemate yang memang kaki kopi,tengahari lunch tu,dia ajak. Bila dah ada orang ajak,haruslah join jugak.Aku ni bukan lah hantu kopi sangat,tapi kalau dapat segelas kopi or nescafe pun dah ok.Tapi sejak sakit jantung ni,terpaksalah kurangkan sikit keinginan untuk selalu minum kopi. Costa Coffee ni aku tak pernah dengar kat mana-mana sampailah rakan blogger bagitahu aku.Harga dia not badlah,tak.semahal Starbuck.Satu cawan Costa Coffee ni kalau tak mix dengan apa-apa taklah mahal,dalam rm10 je. Costa Coffee.aku pilih cappucino. Not bad rasa coffee ni.Yang bestnya…

  • food Review,  Lunch

    Lunch di Hj Abu Soto Power

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Barulah kan nak up cerita rabu lepas.Actually memang dah lama pun nak ke sana.Lama weh tak pekena Soto nasi Hj Abu ni. Actually,dah banyak kali jugaklah kan makan kat sana.Dulu aku ada ceritakan tentang lunch kat sana dalam entry Pekena Hj Abu Soto Power.Kalau rajin korang bacalah ye.Kalau korang dah pernah pergi ke kedai ni,pasti korang dapat bezakan di antara soto yang pernah korang makan.Serious ramai yang cakap berbeza.Kalau tengahari ke sana,lambat je,memang lah kena menunggu giliran untuk makan.Makanan pun takde lah mahal sangat. Tengahari tu aku and officemate makan kat situ.Nampaklah perubahan kedai yang baru ni..mungkin lebih selesa. Nilah menu kami pada tengahari tu.ada jugak antara officemate…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE