luncheon

Lunch di Soul Thai Aeon Bukit Indah

Assalamualaikum Hai korang☺☺Ingat tak aku ada cerita pasal Media invitation ke The Lego Ninjago Movie hari sabtu yang lalu.Ni hah..aku ada ceritakan dekat Entry SINI. Hah..lepas habis je tengok wayang,perut pun dah lapar,so kami cari lah port terbaik untuk isi perut.Tapi malangnya tempat yang kami nak pergi tu penuh.Cuma ada satu restoran ni je yang […]

Kluang luncheon

Luncheon di Kluang Rail Coffee

Assalamualaikum Hai Korang ☺☺sebenarnya nak update entry lain,tapi entry ni jugak yang aku up.Bukan apa,nak up entry yang tu,kena banyak nak kena masukkan..hehehe..so kita ambil entry yang simple jelah ye. Itu hari kalau korang perasan kat Instagram,aku ada upload gambar aku kat kluang kan.Dan aku ada cerita pasal aku bermalam kat sana.Korang boleh terjah Review […]

kisahsidairy.com luncheon review food

Luncheon Di SDS Hari Ini

Assalamualaikum Petang baru dapat update blog.Pepagi tadi dah update.tu pun lambat atas sebab-sebab kerja office yang perlu disettlekan terlebih dahulu. Alhamdulillah..Kenyang sampai ke petang lagi.Sebab baru lepas minum petang..hahahaha..Kes makan kat SDS sebab ada seorang officemate ni yang mak buyung macam aku jugak.Nak sangat nak pekena chicken chop hari ni. Jarang makan kat situ sebenarnya.kalau […]

kisahsidairy.com

Peniaga Cekik Darah!!

Assalamualaikum google Kemarahan aku nie bukan lah untuk semua peniaga makanan Nasi campur..Tertumpu kepada peniaga-peniaga yang tertentu sahaja. Lunch tadi terpaksa pergi  ketempat lain kerana,kedai makan yang selalu kami pergi tu dah 2 hari tutup. Sebab kenapa kami selalu pergi ke kedai makanan tu setiap hari kerana kat situ murah..dan kami anggap macam kantin kami […]

RANDOM

Lunch kami

Assalamualaikum.. Selamat tengahari to ols… Hari cuti2 nie kami selalunya outing…jarang ade katnrumah…klu berhujung minggu selalunya blik ke kampung di kota tinggi. Tu pun 2 minggu sekali la klu blik kampung pun.. Hari nie cuci 2 kata di tesco seri alam…malas nak kuar pi jauh2..just dekat2 je sebab esok da bekerja.. So just nak release […]