• kisahsidairy.com,  Lunavie,  review product

    LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM-Untuk Mereka yang ada masalah selulit

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Nak bagi ❤❤❤❤ sikit kat korang..bahahaha…Jangan marah..Bagi love tu tanda sayang kat mereka yang sudi nak baca cerita kat entry-entry aku ni…Yezzaa… Sebelum aku cerita panjang bab ni,aku nak share sedikit dengan korang tentang Selulit ni APA ITU SELULIT Selulit adalah kumpulan lemak yang mudah terjadi pada lengan dan perut.Ia juga boleh mengakibatkan garis-garis kulit pecah yang selalu terjadi pada bahagian punggung/peha.Ia berlaku disebabkan pengumpulan toksin yang memusnahkan struktur kollagen dan elastin pada lapisan kulit dan juga membuatkan pengaliran darah menjadi kurang efisen.Selulit juga dikaitkan dengan pertambahan berat badan dan fungi metabolik seperti banyak makan,tidak bersenam,hormon tiroid yang tidak aktif dan alahan pada makanan.Memakan makanan berkalori secara berlebihan…