RANDOM

Lagu Baru Febian’s | Untuk Apa lagi

Assalamualaikum Hai korang..Sesekali terdengar lagu-lagu lama memang syok tau.Lagi pulak kalau layan lagu-lagu jiwang Rock Kapak zaman dulu..Memang syahdu habis.Nak-nak kalau lagu bercinta,putus cinta,mau meleleh air mata..hahaha…Antara kumpulan-kumpulan yang aku suka layan lagu mereka adalah kumpulan Febians.Lagu-lagu Hits Febians masa dulu seperti Penantian,Demi cinta ini dan banyak lagi mampu mengimbau kenangan tau..Hadoii…Dah lama kan tak […]

RANDOM

Lagu Pinjamkan Hatiku-Ayda jebat & Adi Priyo

Assalamualaikum Hai korang..sesekali layan lagu jiwang.Lagu baru Ayda Jebat dan Adi Priyo..menyengat beb…Jom dengar… Penyanyi : Ayda Jebat & Adi Priyo Judul Lagu : Pinjamkan Hatiku Lagu & Lirik : Nurzaidi Abdul Rahman Album: OST. Pinjamkan Hatiku Label : Paranormal Records Lirik Lagu Pinjamkan Hatiku ini bukan lagu cinta kita yang dulu saat itu ku […]

RANDOM

OST Titian Cinta – Sumpah Cintaku Asfan Shah

Assalamualaikum Hai korang☺☺Sejak terjebak dengan cerita TITAN CINTA drama TV3 tu,terus minat dengan lagu dari Asfan Shah ni. Korang yang rasa nak terjebak dengan cerita ni boleh rujuk entry TITIAN CINTA ni,Sampai sekarang aku tak boleh nak move on dengan cerita ni…hahaha… Lepas tu pulak dengan lagu mendayu dari ASFAN SHAH ni…lagi lah tak boleh nak […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger

Raniaku : Kisah Dugaan Dan Cinta abadi

Assalamualaikum Tetiba macam aku tersuka,eh..tersentuh bila tengok video klip si Aizat Amdan..sweet gila korang..Aku terbaca pasal pelancaran video klip ni pun dari blog ciklilyputih.1st tengok pun dah jatuh hati kat jalan cerita ni..sedih wehhh!!.. Yelah..masa korang tengah bahagia,tetiba pasangan korang mendapat penyakit,Nasiblah pasangan dia tu nak sama-sama susah,sama-sama senang…Cerlah korang tengok video ni Menjadikan Duta […]