kisahsidairy.com lifestyle blogger

Mengemas Sempena Tahun Baru Cina Lebih Mudah dengan WD-40®!

Assalamualaikum Mengemas Sempena Tahun Baru Cina Lebih Mudah dengan WD-40 | Hai korang,alahaiii..senang je kan..mudah je kan nak mengemas ni.Nak pulak dah dekat dengan perayaan Tahun Baru Cina ni.Mestilah sesuatu yang MERAH dan mengujakan akan muncul tidak lama lagi. Apakah Produk yang Hebat yang membantu dalam kerja-kerja mengemas ni.Meh aku perkenalkan produk dari WD40 ni.Ada […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger review product

3 Serum Untuk kulit yang Putih Menawan dari SwissVita

Assalamualaikum Hai korang??lambai tangan sikit…tengah buat ape tu.Ada je ni hah tengah buat entry pasal 3 Serum untuk Kulit yang putih lagi menawan..ececeh.. Nih..saja nak kabo kat korang tentang satu produk dari Swiss Vita Laborotaries Switzerland Aku nak perkenalkan 3 produk mereka dan sila baca sehingga habis ye. ? Mandelic Acid Perfect Ratio Complex Serum […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger review product

Review | Marine Essence Bamboo Salt Shampoo

Assalamualaikum Bagi wanita,Rambut adalah mahkota mereka..Rambut kalau tak dijaga dengan baik,mungkin akan mengakibatkan masalah seperti rambut gugur,berkelumumur,berminyak dan bermacam lagi.Bila dah ada masalah sebegini,mulalah stress. Kadang┬▓ kita pun tak tau punca rambut gugur,berkelumumur dan sebagainya walhal,kita dah menjaga rambut tu sebaik mungkin..Perlu kita semak pemakanan kita,kerana ianya mungkin pengaruh dari pemakanan seharian kita. Yess…aku pun […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger

Beli Kereta Mudah dan cepat dengan Tookar.my

Assalamualaikum Hai korang…Ada ke yang mempunyai azam baru untuk membeli kereta baru pada tahun baru ni.Yess…Memang syok kan dapat beli kereta baru..Pakai kereta baru di tahun yang baru. Ada masalah?Rumit ke nak dapatkan kereta baru tu..Banyak yang nak kena buat kan bila nak dapatkan kereta baru..Habis masa nak mencari kereta,brand yang sesuai dengan kita.Dan yang […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger review product

Milagro Coffee Untuk Pesakit Diabetes

Assalamualaikum Aku pasti kat Malaysia ni memang ramai yang mempunyai penyakit Diabetes atau dalam bahasa melayunya Penyakit Kencing Manis..Ramai yang mungkin tidak tahu bahawa penyakit kencing manis ini kalau tidak dirawat,akan menjadi semakin teruk. Tanda-Tanda Kencing Manis Sering dahaga dan sering minum air Sering ketandas Terasa badan lemah Berat Badan turun dengan cepat Penglihatan semakin […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger saya menang

Dapat hadiah lagi la Kita

Assalamualaikum Lama dah tak cerita pasal hadiah-hadiah yang aku dapat hasil berblog,join giveaway dan segmen..Walaupun korang tak berapa kisah,tapi aku kisah..hahaha.. Sejujurnya,memang seronok jadi blogger ni.Dapat review barang,dapat merasa menggunakan barang yang korang sendiri pun belum pernah guna.Ada lah juga sumber pendapatan hasil dari berblog yang menolong aku ketika aku dalam kesusahan..Semua tu tak dijangka […]

kisahsidairy.com liberty printing lifestyle blogger PRODUK REVIEW

Hasilkan Gambar mengikut Trend Terbaru dari We Print

Assalamualaikum Dari simpan gambar dalam handphone kan,baiklah kita print gambar tu dan letak dalam album.Mana lah tau kalau letak je dalam phone,terdelete tetiba,hah..mau nangis sehari semalam. Gambar kenangan ni,memang patut kita print dan simpan dalam satu album.Esok-esok bila dah tua,gambar tu jugak yang kita akan tengok kembali.Especially gambar anak-anak. Kalau dilihat sekarang ni,dah banyak orang […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger PRODUK REVIEW

Hair Conditioner dari REJUVENATING 30-DAY TRAVEL ESSENTIALS ORGANIC BATH AND BODY CARE SERIES

Assalamualaikum Tak habis lagi ni nak cerita pasal produk dari Ecowell yang awesome ni.Yelah dalam satu kit ni mengandungi 5 benda yang sangat mudah korang bawa apabila korang pergi bercuti  Antaranya : Body lotion Shower Gel Hair Conditioner Shampoo Di entry yang lepas aku ada ceritakan dua darinya iaitu Shower Gel dan juga Body Shampoo. […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger PRODUK REVIEW

Shower Gel Dari Ecowell ‘s Bath Series travel set

Assalamualaikum Rasa nak lama-lama je mandi kat dalam bilik air ni.Apa taknya Shower Gel dari Ecowell’s Bath series Travel set ni tersangatlah best.Sedikit je letak,buih dah banyak.Didatangkan juga dengan sponge ,emmm..bertambahlah buih-buih tu..Sebab tu WAJIB ada travel set ni,yelah..Dah peluh-peluh bila kita ke sana-sini,balik hotel,boleh bersihkan diri dan wangikan diri tu..Baru lena tidur kan. Seperti […]