• advertorial,  kisahsidairy.com,  liberty printing,  lifestyle blogger

    Hasilkan Gambar mengikut Trend Terbaru dari We Print

    Assalamualaikum Dari simpan gambar dalam handphone kan,baiklah kita print gambar tu dan letak dalam album.Mana lah tau kalau letak je dalam phone,terdelete tetiba,hah..mau nangis sehari semalam. Gambar kenangan ni,memang patut kita print dan simpan dalam satu album.Esok-esok bila dah tua,gambar tu jugak yang kita akan tengok kembali.Especially gambar anak-anak. Kalau dilihat sekarang ni,dah banyak orang buat Photobooth..Ambil gambar dan terus dapat gambar yang diambil tu..Just nice je..Cepat pulak tu. Mana lagi nak dapatkan gambar yang siap di print dengan mudah?Jawapannya WePrint lah. WePrint adalah Instant Photo Printing machine yang sangat berkualiti dan berfungsi menggunakan applikasi Wechat.Kalau korang nak tau Weprint ni dah popular pada tahun 2015 lagi dan sangat popular…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE