Shopping online

Lazada Electronics Fair -Diskaun sehingga 90 % Off

Assalamualaikum Lazada Electronics Fair -Diskaun sehingga 90 % Off | Nak war-warkan berita gembira buat korang yang sedang mencari atau ada niat nak membeli barangan elektronik dengan harga murah.Dah banyak survey tempat,tapi masih tak jumpa kedai yang menjual barangan elektrik dengan harga murah? Tak perlu susah-susah untuk mencari kerana LAZADA Malaysia sedang mengadakan Jualan besar-besaran […]

lazada online shopping

Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya

Assalamualaikum Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya | Syawal dah semakin menghampiri kita ni,rasa persediaan untuk berhari raya perlu dibuat secepat mungkin.Kebanyakkan barangan untuk persiapan raya memang aku beli melalui online.Senang dan mudah.Takdelah kena bersesak nak ke Mall yang dah tentunya sekarang ni orang berpusu-pusu untuk menyediakan persiapan raya. Nak lagi mudah dan tak […]

lazada online revolution online shopping

Save The Date 11.11.17 to 12.12.17

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Pepagi nak save the date kan..Ko dah kenapa..alah….tu hah…Online Shopping No.1 di Malaysia tu hah..Hah..meh la nak cerita sikit. Lazada Online Revolution akan mengadakan jualan yang tak masuk akal.Harga diskaun sehingga 80% tau..Uih..menarik tau.So sebab tulah aku suruh korang Save The Date!!! Korang plan lah dulu kan apa barang yang korang nak […]

RANDOM

Himalaya Nourishing Skin Cream terbaik untuk penjagaan kulit

Assalamualaikum Hai korang☺☺ happy November..Wah..dah masuk November kan..Sekejap je masa berlalu..Usia pun akan datang akan bertambah.Kulit pun makin tak tegang…eh…makin tua gitu..hahaha.. Ada kena mengena ke…hahaha..Actually lama dah aku nak up entry ni..Gambar dah lama duduk dalam draft.Dek kerana ada je kerja yang nak dibuat,maka terpaksalah hold dulu entry ni. Hah ni ha…Sebenarnya bila dekat […]

lazada online shopping

Barangan Murah di Lazada MYCyberSale 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺Tolong …tolong eh..Kalau korang tak kuat iman,tolong jangan masuk website Lazada hari ni..Sebab apa,sebab sekarang ni Lazada sedang mengadakan jualan MYCybersale 2017 dengan diskaun hebat sehingga 90%.. Apa??? dah termasuk website? hadoii…Niat dulu sebelum masuk tu,nak tengok-tengok je tau..Ha??? murah?? tolong…tolong beb…aku tak tahan dah ni..serius.. Kenapa? Barangan keperluan anak murah sangat ni.Haishhh..Pampers […]

lazada

Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Ada ke yang belum join…Aduduh,rugi tau kalau tak join.Yes,Lazada sedang mengadakan Merdeka Blogger Contest! So amatlah rugi kalau korang melepaskan peluang untuk contest kali ini. Contest ini berlangsung pada 21 Ogos sehingga 31 Ogos.Korang hanya perlu menjawab tiga soalan untuk contest kali ini..Mudah sangat.. Hadiah yang ditawarkan untuk contest Merdeka!Merdeka! Blogger Contest 1st […]

lazada online shopping

Baju baru untuk Oppo F1 Plus

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ Dah pun bertukar baju.sejak aku beli Oppo F1 Plus ni,tak pernah lagi pakaikan dia baju baru yang cantik-cantik.Tulah pakai yang transparent biasa ni..Oh ya..sebenarnya aku dah tukar phone dari samsung ke Oppo.Macam berminat pulak nak pakai Oppo.Husband dah banyak kali tanye masa aku nak beli Oppo ni..Dia macam was-was aku nak beli […]

lazada review product

Goo.N Friend Pants Super Jumbo Doraemon Edition Anti kebocoran

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Pernah ke korang dengar Diapers Jenama Goo.N ni.Kalau korang nak tahu,diapers ni didatangkan dari Jepun.Dan tentunya dah berada di Malaysia.Cuma belum dikenali sahaja di kalangan ibu bapa. Hari ni aku nak review Drypants Goo.N edisi Doraemon ni..Of courselah kan,kanak-kanak dan kartun memang tak boleh dipisahkan.Bila nampak je animasi kartun kegemaran mereka yang berwarna-wani […]

lazada

Microfibre Cleaning Spray Mop For Dry And Wet Clean memudahkan kerja

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Lama  betul entry ni terperap dalam blog.Belum pun publish..So hari ni aku nak cerita sedikit tentang Microfibre Cleaning Spray Mop For Dry And Wet Clean   yang aku beli masa Birthday Sale Lazada.Korang boleh baca entry aku kat SINI .Memang dah lama berkira-kira untuk beli Spray mop ni,tapi sentiasa hold.Walaupun harganya taklah mahal mana kan. […]

lazada

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum Hai Korang☺☺..Seperti yang korang sedia maklum pada tajuk Entry ini,Yes..sekarang ni Lazada Malaysia sedang mengadakan Blogger contest  sempena “BIG BABY FAIR” yang berlangsung pada hari ini iaitu 29 mac 2017 sehingga 2 April 2017. Pelbagai barangan terpilih yang dijual dengan potongan harga sebanyak 85%…WOW…WOW..and WOW sangat.Inilah masanya ibu-ibu dan bapa-bapa yang ingin mencari keperluan […]