RANDOM

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST 2017

Assalamualaikum Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017 sudah bermula.Hah..masa nilah kena rebut peluang untuk menjadi salah seorang yang layak untuk memenangi hadiah yang ditawarkan. Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017 Hadiah untuk pemenang Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017 Penyertaan yang kurang dari 200 peserta (RM3150 dengan 25 Pemenang) 1st prize: 1 x RM300 2nd […]

saya menang

Menang tempat ketiga Lazada Contest Raya

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Happy lah pulak bila banyak kemenangan bulan ni..bukan nak membangga diri tau.Cuma rasa berbaloi bila apa yang kita buat,tercapai.Walau tak dapat tempat pertama,tempat ketiga pun dah bersyukur. Nak dapatkan hadiah tu bukan senang.Main copy paste lepas tu menang.Tapi kena usaha untuk menulis,dan memberikan idea dalam penulisan kita tu.Semua tu usaha jugak kan. […]

RANDOM

Jom Balik kampung dengan Barangan dari Lazada

Assalamualaikum Hai korang☺☺Kalau boleh nak prepare awal-awal untuk barangan yang akan di bawa pulang ke kampung.Banyak benda nak kena fikir untuk bawa balik.Risau kalau  tertinggal,nak berpatah balik memang la jauh kan. Oklah,sempena contest Lazada yang last ni,aku nak menjawab semua soalan yang diberikan Where do you celebrate Raya this year? Untuk tahun ini,pastinya aku beraya […]

RANDOM

Cantik Bergaya dengan Raya Fashion dari Lazada Riang Ria Raya

Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah tinggal beberapa hari lagi nak menyambut hari raya ni.Persiapan ready or not? ishhh…cerita pasal raya ni seronok,lagi-lagi bab menyediakan persiapan raya.Dah tentunya bila cari baju dan tema raya kan. Ok..nanti aku akan jawab apa tema dan fashion akan aku gayakan di hari raya nanti.Sebelum tu,yang nak join Ramadhan Raya Blogger Contest ni […]

RANDOM

Deko rumah untuk hari raya ( Lazada Blogger Contest)

Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah join belum contest lazada untuk minggu kedua.Yang mana terlepas peluang untuk menjoinkan diri dalam contest minggu pertama,korang boleh lagi sempat untuk contest kedua. korang boleh klik- http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ How to Join? 1. The contest runs from 19 May until 25 June 2017 (4 Weeks) Pertandingan ini bermula 19 Mei sehingga 25 Jun 2017 (4 Minggu) 2. […]

RANDOM

Ramadhan raya blogger contest

Assalamualaikum Hai korang??.. Untuk pengetahuan korang Lazada Malaysia akan mengadakan Ramadhan raya blogger contest tau.Ini pun aku tau dari blogger iday. So,aku sedang berkira-kira nak join ke tak kali ni.Sepanjang Lazada mengadakan contest ni,banyak kali jugak aku join,cuma belum rezeki untuk menang.Kalau tak join macam rugi pulak,sebab macam senang je penyertaan kali ni.Kalau korang nak tau […]