• Uncategorized

    LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST 2017

    Assalamualaikum Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017 sudah bermula.Hah..masa nilah kena rebut peluang untuk menjadi salah seorang yang layak untuk memenangi hadiah yang ditawarkan. Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017 Hadiah untuk pemenang Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017 Penyertaan yang kurang dari 200 peserta (RM3150 dengan 25 Pemenang) 1st prize: 1 x RM300 2nd Prize: 9 x RM150 3rd Prize: 15 x RM100 Penyertaan lebih dari 200 peserta (RM6,150 dengan 50 pemenang) 1st prize: 1 x RM500 2nd Prize: 15 x RM150 3rd Prize: 34 x RM100 Penyertaan lebih dari 350 peserta (RM10,400 dengan 80 pemenang) 1st prize: 1 x RM750 2nd Prize: 35 x RM150 3rd Prize: 44…

  • contest,  saya menang

    Menang tempat ketiga Lazada Contest Raya

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Happy lah pulak bila banyak kemenangan bulan ni..bukan nak membangga diri tau.Cuma rasa berbaloi bila apa yang kita buat,tercapai.Walau tak dapat tempat pertama,tempat ketiga pun dah bersyukur. Nak dapatkan hadiah tu bukan senang.Main copy paste lepas tu menang.Tapi kena usaha untuk menulis,dan memberikan idea dalam penulisan kita tu.Semua tu usaha jugak kan. Mungkin pada orang,apalah sangat voucher Rm100 tu.Tapi bagi aku besar weh walaupun voucher.Voucher rm100 tu banyak benda kita boleh beli tau. Alhamdulillah..syukur menang tempat ketiga Lazada Contest Raya.Dapat Voucher Rm100. Tudia… Nampak tak link kisahsidairy.com disitu..Hah..tak taulah hadiah apa yang bakal diterima.Kita pun akan terima seadanya jugak nanti..hehehehe… Dah pun reply email dari Lazada.Sebelum tu…

  • Uncategorized

    Jom Balik kampung dengan Barangan dari Lazada

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Kalau boleh nak prepare awal-awal untuk barangan yang akan di bawa pulang ke kampung.Banyak benda nak kena fikir untuk bawa balik.Risau kalau  tertinggal,nak berpatah balik memang la jauh kan. Oklah,sempena contest Lazada yang last ni,aku nak menjawab semua soalan yang diberikan Where do you celebrate Raya this year? Untuk tahun ini,pastinya aku beraya di belah suami di Melaka.Sebab kami bergilir,tahun lepas rumah parents aku,dan tahun ni pula belah suami.Kami akan bergerak balik kampung pada Jumaat selepas berbuka.Sebab jumaat tu aku masih lagi bekerja,So balik kerja siapkan semua dan ready lepas berbuka lah nanti baru gerak. List down your “Balik kampung”essential Aku akan pastikan ada beg yang boleh aku…

  • Uncategorized

    Cantik Bergaya dengan Raya Fashion dari Lazada Riang Ria Raya

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah tinggal beberapa hari lagi nak menyambut hari raya ni.Persiapan ready or not? ishhh…cerita pasal raya ni seronok,lagi-lagi bab menyediakan persiapan raya.Dah tentunya bila cari baju dan tema raya kan. Ok..nanti aku akan jawab apa tema dan fashion akan aku gayakan di hari raya nanti.Sebelum tu,yang nak join Ramadhan Raya Blogger Contest ni cepat-cepat sebelum tamat,kerana hari ini adalah hari last untuk submit entry.  3. Week Three Contest:  Theme: Looking Good & Beautiful  Contest period: 9 June 2017 – 15 June 2017  Title of the article: Any title related to the Article  a. What’s your color theme for this Raya?  b. Share your outfit details for this Raya  c. What outfit/clothes would you like…

  • Uncategorized

    Deko rumah untuk hari raya ( Lazada Blogger Contest)

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah join belum contest lazada untuk minggu kedua.Yang mana terlepas peluang untuk menjoinkan diri dalam contest minggu pertama,korang boleh lagi sempat untuk contest kedua. korang boleh klik- http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ How to Join? 1. The contest runs from 19 May until 25 June 2017 (4 Weeks) Pertandingan ini bermula 19 Mei sehingga 25 Jun 2017 (4 Minggu) 2. During these 4 weeks, there will be 1 contest held every week with a different theme (in totality there will be 4 contests held during these 4 weeks). Every contestant may participate in more than one contest. Sepanjang 4 minggu pertandingan ini, akan ada topik berbeza setiap minggu. Peserta boleh memilih salah satu dari topik-topik tersebut. Peserta…

  • Uncategorized

    Ramadhan raya blogger contest

    Assalamualaikum Hai korang??.. Untuk pengetahuan korang Lazada Malaysia akan mengadakan Ramadhan raya blogger contest tau.Ini pun aku tau dari blogger iday. So,aku sedang berkira-kira nak join ke tak kali ni.Sepanjang Lazada mengadakan contest ni,banyak kali jugak aku join,cuma belum rezeki untuk menang.Kalau tak join macam rugi pulak,sebab macam senang je penyertaan kali ni.Kalau korang nak tau boleh pergi ke link ni  www.lazada.com.my/blogger-contest/ Insyallah..mungkin akan join..tengah belek-belek resepi lama ni.Kotlah boleh join kan.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE