labour day

Selamat hari pekerja 2017

Assalamualaikum Hai korang??Selamat bercuti.Mesti korang ada plan nak kemana-mana hari ji kan,arau korang dah plan dati hari jummat tu hari untuk membawa family bercuti.Ataupun ada yang mengambil kesempatan cuti selama 3 hari ni,mengadakan majlis perkahwinan.Alhamdulillah,moga korang sentiasa dibawah rahmat Allah swt. Tahun keenam bekerja di company aku bekerja sekarang.Dan alhamdulillah,masih ada jodoh lagi dengan company […]

labour day RANDOM

Selamat Hari Pekerja 2014

Assalamualaikum Morning semua..Sure punya korang tengah bermalas-malasan di rumah kan…Maklumlah hari nie hari cuti untuk pekerja. Oppsss…satu hari je tau..jangan ambil 2-3 hari hehhe…Apa plan korang hari nie,ada yang plan berkelah tepi pantai ke..Atau ada yang just cuci cuci mata kat shopping complex sesambil bawa anak-anak. sumber:google Hari nie aku just bermalasan di rumah bersama […]