• food,  kisahsidairy.com,  kuaci,  lifestyle blogger

    Kuaci Berhantu

    Assalamualaikum Ngeri tak korang baca entry aku nie..Takpe..abaikan…aku karang cerita lain dulu supaya korang tak suspen pape ek..Tak sempat nak snap gambar bekalan makanan untuk department aku nie..Setiap bulan kitorang akan collect rm10 setiap seorang untuk pembelian makanan.tu pun ada jugak yang bagi lebih Department QA/QC nie hanya ada 6 orang sahaja..Boss,dua orang QA,Safety dan seorang Asst Project.and of course ler ada bunga sekuntum penyeri bilik nie iaitu aku..hahahtu jerlah…Company kecik,orang pun tak ramai.. Apa yang selalu kami beli setiap bulan? of course la makanan seperti maggi,biskut-biskut dan minuman 3 in 1 milo,nescafe,teh dan jugak gula…Inilah stock yang memang sentiasa ada dalam cabinet..Pantry??Non hado ye..Nak makan semua atas meja sendiri…Nak…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE