KSD

Kenangan Kad Raya

   Kad raya untuk kengkawan  Kad raya untuk kawan rapatkad raya untuk adik beradik Kad raya Untuk Mak ayahdan yang pailng specialvvvvvvvvvvvvvvKad raya untuk kekasih(nie paling special dan paling mahal) haha bukak siap ade lagu lagik.. # dulu paling suke balas2 kad raya.sape paling banyak kad raya.. Sekarang balas pakai sms jerk…huhu

KSD

Nape Jadi Macam Nie!!!!

                           Hasrat hati nak berblogwalking pepagi nie da terbantut la pulak..Ni semua gara-gara nie Klik untuk tumbesaran Awat jadi lagu nie!!! da banyak kali bukak tutup..still same jugak..Nampak sangat xkasi nak mengular  kejap..hahaha.. Harap-harap lepas nie ok ler…xde ler blank macam nie.. Memang […]

KSD

Renungan Kita Bersama

                              Adalah seorang hamba Allah ni, dia pergilah bersiar-siar di tepi hutan. Sedang dia menghirup udara rimba yg segar tu, tetiba dia terdengar satu bunyi.. jeng!jeng!jeng! .. bunyi…. aauuummmmm!! ! Bunyi harimau yg kelaparan dan hanya menunggu mangsanya saja.Jadi, si hamba […]

KSD

Si Penjual Online Yang Penipu..

    5 WEEKS AGO OK!!!!!!Officemate ct nie ade berkenan kat satu baju yang harge die 100++ tu..Mahal jugak kan????? Si penjual kate,tunggu dalam mase 3-4 hari  untuk pengeposan.Setelah menunggu 3-4 hari tu baju still xsampai2..Memang sakit hati kan????So die pun text la penjual tu..Then penjual tu kate suruh sabar skit without any reason ok!!!Masuk 2 Weeks […]

KSD

Yahoooo!!!!

Yahoo!!!!!!!! Walaupun belum keluar pengumuman puasa,ct memang da semangat sangat nie nak berbuka pose kat rumah mak…Yessss…Sebabnya mestilah 1st  berbuke kat rumah mak tahun nie.. Wah!!!seronok tak terkata,Da plan ngan adik beradik suruh balik..Cume budak 2 orang tu jerk xdpt blik..sbb nye sorang belajar kat UTP perak,sorang lagi Belajar kat UITM Terengganu..Masing2 xoleh nak balik […]

KSD

Mengimbau Kembali Kenangan Berpuasa

    Alhamdulillah…Esok kita da mula berpuasa..Seronok rase bila jumpe lagi ramadhan.. Memang seronok puasa nie.Sebabnya masa nie la kite baru berjumpe dengan bazar ramadhan,yang menjual pelbagai juadah yang rasenyer semua nak beli.Mesti korang pun ade kenangan yang korang rase nak gelak bile korang ingat2 balik sekarang nieDulu time bukak pose jerk berebut dengan adik2 […]

KSD

Xboleh Tahan

              Klik pic nie untuk Tumbesaran Biaselah..selalunyer status2 korang mestilah rindu kat bopren gerfren jerk…Tapi serius pepagi nie tetibe tersentuh kat jantung hati nie bila ade officemate yang buat status nie.. Tetibe jerk teringat mak kat kampung..Syukur milik kami sekeluarga lagi.Insyallah. Korang nak tau ker kenapa die buat status […]

KSD

Wahh..Dah Angka 6 di depan!!!

              Tapi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itu bukan persoalannyer…Bukan la nak riak tengok follower ramai cenggini..(perasan,,baru sikit la..Lyssa lagi banyak hahaha)Tujuan bina blog nie bukanla untuk glamour mengalahkan retis..(artis der)Tapi untuk kita mengeratkan dan memperbanyakkan lagi perkongsian isu2 semasa,islamiah dan pengajaran dan pembelajaran yang mane sekarang nie hanya ada di alam siber..Kebanyakkan blogger yang […]

INFO KSD

Sepuluh Jus Buah Untuk Kesihatan Kita

                           Tidak ramai orang tahu bahawa buah Durian (juga sebahagian pokok Durian, daun iaitu) menyimpan kekuatan tersembunyi untuk melawan kanser berkesan berbanding dengan rawatan menggunakan ubat-ubatan dan terapi kimo.Selain daripada buah Durian, terdapat banyak buah-buahan lain yang mempunyai manfaat besar untuk kesihatan. Semua […]