• Kluang,  Uncategorized

    Bawa Balik Kopi Uncang dari Kluang Rail Coffee

    Assalamualaikum  Hai Korang ☺☺☺Meh kita sambung cerita.Kiranya ni kesinambungan cerita Luncheon di Kluang Rail Coffee. Jengah lah entry ni..kalau sudi..Alhamdulillah…dapat jugak merasa Kopi Kluang ni..Memang best.. Dan disebabkan itu jugak,aku beli 3 bungkus untuk bawak balik JB.Sempatlah belikan mak ngan akak aku.Kiranya yang dapat kopi tu orang2 yang dekat je..Jauh tak boleh belikan lah..heheh Sebenarnya,bagi akulah Kopi kluang ni ada aroma dan rasa tersendiri..Pekat dan sedap.Memang berbeza dengan kopi yang kita beli tu.Harga kopi Kluang ni mahal sikit lah..Kalau beli sepeket tu,dalam ada 20 uncang. Bungkusan Kopi Kluang Rugi tak beli banyak-banyak..buat stock 2-3 bulan..hehe..Kat sini macam takde pulak jual,.Nak kena repeat ke Kluang gamaknya ni..hehehe Saja nak tepek gambar…

  • Kluang,  luncheon

    Luncheon di Kluang Rail Coffee

    Assalamualaikum Hai Korang ☺☺sebenarnya nak update entry lain,tapi entry ni jugak yang aku up.Bukan apa,nak up entry yang tu,kena banyak nak kena masukkan..hehehe..so kita ambil entry yang simple jelah ye. Itu hari kalau korang perasan kat Instagram,aku ada upload gambar aku kat kluang kan.Dan aku ada cerita pasal aku bermalam kat sana.Korang boleh terjah Review Merdeka Hotel ni. Bila terjah Kluang,tak bermakna rasanya kalau korang tak pi terjah jugak Kluang  Rail Coffee yang terkenal ni.Tapi masa aku pergi ke Kluang,Aku just pegi Kluang  Rail Coffee  yang berdekatan dengan Hotel.Padahal.orang kata nak menikmati Kopi yang superb harus pergi berhampiran dengan Station keretapi Kluang tu.Tapi takpelah..Mybe next time aku boleh ke sana…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE