Simpan atau Buang

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Berapa ramai readers yang membaca ni menyimpan email-email notification.Khasnya blogger lah yang mendapat puluhan notifications blogger lain setiap hari. Kalau sempat baca,maka

Blog under Construction lagi

Assalamualaikum Hai korang☺☺Haishhh..tak taulah kenapa tangan ni gatal sangat nak tukar template lagi.Asyik tukar jelah kerjanya.Untuk tahun ni je,aku dah dua kali tukar template.Ada je

Warm up blog

Assalamualaikum Hai korang☺☺ 1st day naik kerja hari ni,mengadap jammed,mengadap pc dan semua kena hadap..hahaha Pastinya ramai yang baru naik kerja hari ni kan.Mood korang

1 2 3 67