• kematian

    Perginya dia untuk selamanya

    Assalamualaikum Hai korang..Kalau korang ada termasuk di dalam friendlist aku di facebook,sudah pastinya korang tahu kan,adik sepupu aku telah kembali ke rahmatullah pada 12.12.2017 pada jam 8.30 malam. Dek Nor telah dimasukkan hospital pada hari Ahad dan disahkan Mati otak oleh Doktor.Sebenarnya dia dah lama menghidap barah otak cuma,dia and family sendiri tak tau yang dia ada barah otak. ihsan google: sekadar gambar hiasan Selama ni dia memang selalu sakit kepala,kadang-kadang dekat sekolah,keraplah dia pengsan.Cuma dia tak ke hospital untuk rawatan lanjut.Masa hari ahad pagi tu,dia dah mengerang kesakitan.muntah-muntah dan mula kejang-kejang sampai satu tahap dia tak boleh nak bercakap.Makcik aku kata,dia seperti kena sawan macam tulah,Bila keadaan dah semakin…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE