kejutan untuk pemenang kisahsidairy.com

Cenderahati dari Contest MHAM

Assalamualaikum Hai korang..Bagi smiley sikit☺☺..Hah barulah ceria kan..petang-petang macam ni wajib up entry..Sekarang ni payah nak up entry selalu..kena ada masa-masa tertentu..Biasalah ada orang busy body pulak kan tau kita bukak blog kat office…so kita bukaklah kat rumah…schedule siap-siap untuk korang..eh..ada ke korang yang nak baca..bhahaha… Tak kisahlah oii…Taknak baca pun takpe..sekali pandang pun takpe…Terima […]

kejutan untuk pemenang

PCL buat Kejutan

Assalamualaikum Mesti korang tau kan blog PCL dah mencecah ke satu juta Pageviews..WOWWWwwwww.. Blog aku pun takde sampi ke tahap tu..Rasenya xsampai seratus orang yang singgah ke blog aku nie dalam sehari..Apa nak buat.. Nak di jadikan cerita masa aku menyinggah di blog  PCL dua-tiga hari lepas(yee ker).Ada entry PCL yang nak countdown ke No […]