• Uncategorized

    Cenderahati dari Contest MHAM

    Assalamualaikum Hai korang..Bagi smiley sikit☺☺..Hah barulah ceria kan..petang-petang macam ni wajib up entry..Sekarang ni payah nak up entry selalu..kena ada masa-masa tertentu..Biasalah ada orang busy body pulak kan tau kita bukak blog kat office…so kita bukaklah kat rumah…schedule siap-siap untuk korang..eh..ada ke korang yang nak baca..bhahaha… Tak kisahlah oii…Taknak baca pun takpe..sekali pandang pun takpe…Terima kasih daun keladi,ada hari datang lagi..bhahahaa.. Oklah..Hari ni cuma nak update pasal Hadiah cenderahati yang tak dijangka akan dapat..Siapa yang tak suka dapat hadiah ye dak..Walaupun hadiah tu takdelah mahal mana,ia tetap ada value dia tersendiri. Ceritanya tuari aku ada join satu Contest dari MHAM.Produk minyak herba asmak tu…Kalau korang tak ingat meh aku refresh…

  • Uncategorized

    PCL buat Kejutan

    Assalamualaikum Mesti korang tau kan blog PCL dah mencecah ke satu juta Pageviews..WOWWWwwwww.. Blog aku pun takde sampi ke tahap tu..Rasenya xsampai seratus orang yang singgah ke blog aku nie dalam sehari..Apa nak buat.. Nak di jadikan cerita masa aku menyinggah di blog  PCL dua-tiga hari lepas(yee ker).Ada entry PCL yang nak countdown ke No 99999…yeker nie,Dia ada bgtau nak printscreen no cantik tu. Heh!! keterujaan itu membuatkan aku sekali teruja nak ,menanti detik tu..So, petang semalam,dok sembang-sembang dengan officemate nie,dok bercerita la dengan Diorang,cerita Pasal PCL nak printscreen no nie.(nampak sangat ada ular besar kat office ni)So tengok kat counter widget tu da 99951..Wah..excited sey nak tunggu ke 99…