• INFO,  kehamilan,  parenting blogger

    Kelahiran Secara C-Section: 10 Perkara Yang Jarang Diberitahu!

    Assalamualaikum Sudah 6 bulan berlalu..Masih kekal diingatan bagaimana melahirkan Nur Naura auni secara Czer.Kenangan yang tak mungkin dapat aku lupakan macam tu je.Bukan boleh dibuat pilihan ketika itu samada boleh bersalin normal atau Czer. source:google Masuk Labour room pukul dua pagi,Doktor pakar datang untuk melihat keadaan aku masa tu.Memang takde perasaan nak bersalin pun masa tu.Takde rasa “rese” langsung nak keluarkan baby.Cum datang doktor pakar yang lain,membuat keputusan yang aku tak boleh untuk bersalin normal.Semuanya disebabkan doktor memberitahu,risiko untuk bersalin normal itu sangat tinggi.Kalau korang mengikuti entry-entry aku yang lepas,kerana penyakit jantung yang aku alami tulah disebabkan aku bersalin Czer. Pada masa dalam Operation room tu,pelbagai perasaan ada..Semuanya tak boleh…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE