• INFO,  kecantikkan,  Semasa,  Uncategorized

    Tutorial Make up Acne??

    Assalamualaikum Lately nie suka sangat melayan youtube.Apa yang aku tengok kat youtube? Sebenarnya terpengaruh sangat dgn seseorang kerana mencari tutorial make up..Siapa kat sini yang suka make up??? Rasanya semua suka make up kan…Even budak sekolah pun kalau keluar ke mana mana pun bermake up…Ini yang aku nampak..Adik sendiri pun suka bermake up..Huh!! teruk.Zaman aku dulu pakai bedak 3A je tau..Dengan bedak sejuk.. sumber: hani sumber :bluesriders sumber: sini Bedak bedak nielah yang aku guna dulu zaman sekolah..zaman sekarang bedak  compact mesti punya…paling murah pun pakai pixy.tu belum eyeliner bagai.. And,ada satu youtube yang aku tengok,muka dia memang teruk dengan jerawat yang gelembung2 punya…tu pun sebab aku cari cara makeup…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE