• Uncategorized

    Kad Raya dari Farah Sanusi

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Rasanya lagi beberapa hari je kan kita nak meninggalkan syawal.Open house pun dah penghujung je ni. Tapi aku tak sangka,walaupun syawal dah nak habis,tetiba je dapat kad raya dari salah seorang blogger ni.Actually,aku tak tau samada kad raya ni di hantar sebelum raya atau selepas raya>tapi dekat cop stamping tu,dia pos cop 20 jun 2017.Tapi tak taulah kenapa semalam baru sampai. Mybe dia terselit kat mana-mana tu kan..nak salahkan siapa? emmm..takmo salahkan sesiapalah..Setiap manusia ada kadang-kadang tersilap.Tak semua boleh menjadi perfect dalam segala hal. Oklah…kad raya ni datangnya dari blogger farahsanusi.com .Thanks adik manis,bagi kad raya pada akak..Ni hah akak dah terima kad raya ni.walaupun macam dah…

  • kisahsidairy.com

    Kad Raya Dari Blogger

    Assalamualaikum Bukan dah basi pun kad ni..Sebenarnya aku dapat kad raya ni minggu ni tau.Tak sure samada empunya kad yang menghantar kad kepada aku ni,dia baru hantar selepas raya atau sebelum raya. Apa pun aku dah dapat kad dari mereka..Thanks juga kepada mereka kerana sudi menghantar kad hari Raya kepada aku.Cuma belum sempat nak balas kad raya ni..Insya allah,kalau ada rezeki,tahun depan nak buat GA untuk kad raya ni. Alhamdulillah…ada 4 kad raya yang aku terima iaitu dari senarai blogger di bawah ni..So,korang kalau nak terjah blog mereka,sila-silalah ye terjah. www.cahayapermata.my www.duniashida.com www.sallysamsaiman.com www.sweetyhanieyz.blogspot.com Seronok bila dapat kad raya..maklumlah,zaman sekarang ni,bukan macam masa aku kecil dulu-dulu..Memang syok bagi kad raya..Sekarang…

  • kisahsidairy.com

    Kad Raya Dari Blogger

    Assalamualaikum Alhamdulillah…Ada juga yang mengingati diri ini.ececeh ayat..Tak menahan tau!Memang syokkan bila dapatkad raya.Zaman sekarang ni,mana ada lagi orang nak bagi kad raya macam dulu-dulu..Ada tu memang ada,tapi taklah semeriah dulu..kalau dulu,boleh buat pameran tau. Tahun ni,tak sehebat tahun-tahun lepas,setakat ni ada dua kad raya dari blogger Khaty Rbain dan juga Shida. Tara..setakat ni aku dapat 4 kad raya.Dua dari blogger dan dua lagi dari supplier company aku Lama aku tak bagi kad raya pada blogger,insya allah tahun depan nak bagi kad raya untuk blogger..

  • kad raya,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Hadiah Dan Kad Raya

    Assalamualaikum Baru dapat update pasal kad raya yang aku dok mention tuari kat fb.Bila dah balik rumah,barulah tau siapa pengirim kad raya tu. Alhamdulillah,selain kad raya,aku dapat juga hadiah lampu meja yang comel dari blogger azhafizah.Kenapa aku dapat hadiah tu?.Of course kerana aku orang yang paling banyak komen kt blog fiza..Memang aku dok aim nak lampu tu sebab comel sangat..Cer korang tengok gambar ni… comel kan… Disebabkan tulah aku berusaha untuk mendapatkannya..Aku pilih yang warna pink tu.. Tunjuk bukti sikit.hihi Nak bukak sayang pulak..Ni aku nak guna untuk rumah baru.so, sebab tu taknak buka lagi..sayang sangat. Oklah..cerita kedua pulak tentang kad raya dari rakan blogger.Ada dua keping kad raya yang…

  • kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Kad Raya Pertama Di Tahun ini

    Assalamualaikum Hari raya memang tak boleh nak dipisahkan dengan Kad raya,Kuih raya,Baju raya dan Duit Raya..hahah..betul tak.. Tu semuanya ada pada hari raya je..Hari biasa memang NON Hado.Benda pertama yang dapat sebelum raya adalah Kad raya..isk..seronok betul mengumpul kad raya ni Nostalgia dengan Kad raya ni best.Kalau nak diimbaskan kembali masa sekolah dulu..Memang seronok.Masa sekolah dulu,yang paling best dapat kad raya dari rakan-rakan sekolah je..Tu yang best.Bila mak bagi duit belanja,mesti simpan leklok sebab Hasil dah banyak boleh la bagi kat kawan-kawan sekolah.Harga Kad raya dulu murah-murah je.Dapat beli yang harga 50 sen pun dah ok dah.. Bila dah remaja sikit,mulalah cari kad raya untuk ehem-ehem yang siap ada lagu…

  • blogger,  blogger lifestyle

    Kad raya dari Blogger

    Assalamualaikum Kad raya lagi dari blogger Dayang Deno,Engku Muzahiddin dan jugak zaza  Dari blogger Mialiana,Azhafizah dan jugak Ummi Alhamdulillah…dapat lagi kad raya dari blogger…Thanks sesangat kat korang yang sudi bagi kad raya kat aku…Appreciated sangat2…Cuma tak sempat nak membalas kad raya korang nie ye.Al-maklum la…baru keluar hospital.. Sayang korang ketat-ketat…Tahun depan insyallah,ada kad untuk korang..

  • blogger,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Kad Raya Dari Shida & Kak Suria Amanda

    Assalamualaikum Nak up entry ni dari dua tiga hari lepas,tapi disebabkan banyak hal yang perlu di settlekan,terpaksalah tangguh dulu untuk up cerita nie. Kad raya nie dah dari hari ahad kot sampai kat rumah..Ni pun baru lepas ambil gambar..hehehe…Yelah,entry tanpa gambar nie kurang sikit perhatian dari readers…Tapi kalau ada entry bergambar,mesti ramai suka…betul tak.. Oklah..tamo panjang ceritanya nie,takut korang bosan lak nak baca.. Kad raya kali ni datangnya dari  Blogger Shida dan juga Kak Suria Amanda Meh scroll sikit blog diorang, v v v v v http://www.duniashida.com/ v v v v v v v v v http://suriaamanda.blogspot.com/ Korang boleh terjah ke blog mereka ye nanti..Untuk tahun nie macam tak sempat…

  • blogger,  kisahsidairy.com

    Kad Raya Pertama Dari Blogger Pada Tahun Ini

    Assalamualaikum Hamboiii…Kemain panjang lagi tajuk entry aku ni ek!! layan kan je lah ye…Suka hati ler nak letak tajuk panjang berjela…Belum satu muka surat pun. Hoyehhh!!! i is suke sangat-sangat sebab pada hari ahad yang lalu..Eh..jap-jap…ahad yang lalu baru buat entry hari nie ker…Ko Mampu!! Meh aku nak cerita nie,aku dapat  kad raya pertama tahun nie dari blogger Khaty …Thanks kak… Alhamdulillah…sudi jugak bagi aku kad raya..Bagi aku bermakna sangat tau dapat kad raya dari rakan-rakan blogger… Thanks pada kak khaty for this lovely kad raya…cewah…omputeh gitu.. Jom terjah blog kak Khaty ni http://coretanhatikathy.blogspot.com/ Lepas nie agak-agak ada lagi tak sudi memberi..kita tunggu je la yer,