jerebu kisahsidairy.com lifestyle blogger

Jerebu Berkurangan

Assalamualaikum Sebelum tu jangan terkejut dengan pembaharuan blog ni ye.Saja nak tukar template.Rasanya dah lama kot tak bersalin baju.Banyak lagi yang nak di ubah..Tapi slow-slow lah kan.Maklumlah,aku ni bukan pakar dalam bab coding ni.Mana yang aku tau tu,aku buat la..At least menjadi jugaklah..Janji ada warna pink sikit-sikit.Banyak lagi tu nak diubah menjadi warna pink.Cuma nak […]

INFO jerebu Sharing

SIC :Sukarelawan Diperlukan

Assalamualaikum Korang pun tau kan negara kita sedang dilanda Jerebu khususnya di Kuala Lumpur dan Selangor.Korang boleh check bacaan IPU  disetiap negeri di (SINI)Kebanyakkan Sekolah di sana ditutup akibat rekod IPU yang sangat tinggi. sumber:astroawani Usaha pelbagai pihak untuk membantu sedikit sebanyak di kawasan berjerebu ini adalah sesuatu yang perlu kita sokong.Untuk perkongsian kepada sesiapa […]