internet

Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia

Assalamualaikum Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia | Aktiviti aku sebagai blogger ni,semua menggunakan internet samada di luar rumah atau di dalam rumah.Jadi bila nak siapkan Task client,memang kena guna internet yang berkelajuan tinggi dan takde sekat-sekat.Barulah kerja berjalan dengan lancar.Tapi kalau dah dapat internet yang kadang-kala boleh buat jiwa kacau ni,nak siapkan kerja […]

internet kisahsidairy.com lifestyle blogger

Bila Internet Dah Tamat!!

Assalamualaikum gambar ihsan dari :cikgunaman Blogger dan Internet memang tak boleh nak dipisahkan.betul ke tidak!!!Begitulah aku ni..Bila internet dah tiba expired dan terpaksa di renew,ambil masa jugak.hehehe..Nak ke kedai top up tu,,Kalau ada kat M2u.dah lama aku renewed. Bila dah takde internet ni,nak sharing sesuatu pun tak boleh kan.Nak tengok fb pun tak boleh..Nak cari […]

internet kisahsidairy.com lifestyle blogger

Top Up U Mobile Dapat Air Free

Assalamualaikum Semalam punya cerita…Internet dah expired…So kebiasannya aku top up melalu M2U..Tapi entah kenapa M2U boleh buat hal semalam.. Last sekali lepas balik kerja,terus pergi 7-Eleven  untuk beli top up..Kenapa 7E?? Entah..mybe sebab nak pi  beli air sekali kot.. Tapi best jugak,sambil top up,aku dapat free sebotol air Revive yang kecil tu..Just Top up rm30 […]

INFO internet kisahsidairy.com RANDOM

Masih banyak bakinya

Assalamualaikum Selamat malam….ada yang masih berjaga? Mata masih tak boleh nak lelap.agaknya sebab tengahari tadi dah topup tidur.Selalunya masa rehat, kalau tak keluar lunch, aku sambung tidur..biasalah, dah ada anakmkecik ni, berjaga tak tentu masa. Selalunya awfiyah akan terjaga 2 atau 3 kali untuk susu..Kuat betul menyusu..Tapi takpelah, asalkan sihat,. Apa yag masih banyak bakinya […]