INFO

Jadi pemandu yang selamat di jalan raya

Assalamualaikum Jadi pemandu yang selamat di jalan raya|Pengalaman bila kereta dilanggar  5 tahun lepas.Masa tu kawan aku yang bawak kereta aku tu.Terus blurr nak call sape masa tu.Padahal husband dah banyak kali bagitau,kalau berlaku accident yang melibatkan kereta,jangan lupa call insurans.Tapi bila dah blurr,terus tak tau nak buat apa.Terkejut duduk je dalam kereta dulu.Lepas tu,barulah […]