• homecook,  kisahsidairy.com

    Homemade Chicken Nugget Untuk Awfiyah

    Assalamualaikum Cerita hari minggu yang lepas.dah melapuk cerita baru nak up kat blog.Tapi takpelah…saja nak cerita je.Kalau nak mengadap blog kat rumah memang tak boleh la,melainkan anak dara dua orang tu dah tido.Baru boleh pegang handphone. Kalau tak awfiyah je yang pegang handphone ummi dia..Hujung minggu yang lepas,buatkan dia Homemade chicken Nugget.Ala…bukannya susah pun buatnya..cuma perlukan kerajinan je buatkan untuk dia.Lagi pulak sekarang ni payah betul nak makan dan menyusu.Badan pun dah nampak susut. Kalau korang nak resepi boleh scroll kat bawah.Ni pun aku google masa nak buat tu.Saja aku share kat korang jugak macam mana nak buat Homemade chicken nugget ni Isi ayam Tepung Telur putih Garam Lada hitam …

  • foodporn,  homecook,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Teringinkan Cekodok Pisang

    Assalamualaikum Cerita ni dari pagi tadi.Start dari hidupkan enjin kereta nak ke tempat kerja lagi,otak ni dah ligat nak cari sarapan apa.Tetiba teringat kat cekodok pisang yang pernah aku beli dekat aatu kedai ni dulu.. Tapi malangnya yang dicari takde dah kat kedai tu.Siap tanya kat akak kedai tu.Dia kata dah lama tak buat.Pasrah jelah kan nampaknya.Mybe takde rezeki baby nak makan. Sampai ke petang pun still ingat lagi kat Cekodok pisang.Tetiba teringat mak ada bagi pisang emas masa balik minggu lepas. taraaaa….ada sikit lagi tu..Memang cukup sangatkn nak buat Maka dengan gigih dan tak sampailah berjam jam kat dapur tu,akhirnya siap apa yang diinginkan.. Dah pun selamat masuk dalam…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE