Showing 2 Result(s)
FAMILY kisahsidairy.com

Homemade Chicken Nugget Untuk Awfiyah

Assalamualaikum Cerita hari minggu yang lepas.dah melapuk cerita baru nak up kat blog.Tapi takpelah…saja nak cerita je.Kalau nak mengadap blog kat rumah memang tak boleh la,melainkan anak dara dua orang tu dah tido.Baru boleh pegang handphone. Kalau tak awfiyah je yang pegang handphone ummi dia..Hujung minggu yang lepas,buatkan dia Homemade chicken Nugget.Ala…bukannya susah pun buatnya..cuma perlukan kerajinan je buatkan untuk dia.Lagi pulak sekarang ni payah betul nak makan dan menyusu.Badan …

FAMILY

Teringinkan Cekodok Pisang

Assalamualaikum Cerita ni dari pagi tadi.Start dari hidupkan enjin kereta nak ke tempat kerja lagi,otak ni dah ligat nak cari sarapan apa.Tetiba teringat kat cekodok pisang yang pernah aku beli dekat aatu kedai ni dulu.. Tapi malangnya yang dicari takde dah kat kedai tu.Siap tanya kat akak kedai tu.Dia kata dah lama tak buat.Pasrah jelah kan nampaknya.Mybe takde rezeki baby nak makan. Sampai ke petang pun still ingat lagi kat …