RANDOM

Dunia Felt Craft

Assalamualaikum confirm la bukan ini yang aku buat…hehe Hobi aku sekarang nie da bertambah..Dulu aku suka-suka tngok orang menghasilkan felt craft nie.. Dan sekarang ni ,aku da mula menyibukkan diri dalam bidang craft nie. Cuma belum la pergi kursus tentang dunia felt nie..aku cuma belajar dari youtube dan rajin la jugak menggoogle tentang craft nie. […]

RANDOM

Felt Craft : Inilah hasilnya

Assalamualaikum Tuari da ade bgtau kat korang tentang hobi baru aku tu kan?Actually bukan hobi… saje je nak test bakat terpendam..mane ler tau boleh korek sendiri ape yg bakat terpendam dalam wanita yang bernama SITI ROHAIDA YUSOF nie.. ehehehe… TADAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! cantik x….hehe…orang xde seni…tapi jadikla jugak…cuma jahitan aku tu kurang kemas.. EN.Husband kate banyak perlu […]

RANDOM

Beralih pada Keras Tangan

Assalamualaikum Rasa macam da  lama x menaip ape2 entry pun dalam 2-3 hari nie.. Macam sibuk jerk..Tapi tetap menerjah masuk ke blog2 kesayangan aku .. Ade lebih dari supulh orang yang memang rajin untuk aku terjah dan komen bile aku start masuk keje… Nampak sngat x buat keje kan?…biaselah tuh… korang bukak la hotfm sekarang […]

RANDOM

Minat Yang Tiba-Tiba

Assalamualaikum Selepas join segmen dari Ayu’s felt craft nie (klik sini >> Segmen <<) tetibe boleh timbul minat nak buat felt craft.. Sedaya upaya cari + google tentang felt craft..Biase la minat x menentu…habis musim craft,habis ler minat aku nie.. Sebabnye aku minat sngt tengok diorang menghasilkan barang-barang dari kain felt nie.Cantik jerk.. Dan da ramai […]