• advertorial,  kisahsidairy.com,  review product

    BAWANG Ladies Hair Fall Control Set l Advertorial

    Assalamualaikum BAWANG Ladies Hair Fall Control Set Bawang Ladies Hair Fall Control Set adalah satu produk yang menggunakan 100% Natural Herbal Essences yang membantu masalah wanita yang Keguguran Rambut. Ramai wanita di Malaysia ini yang mengalami masalah keguguran rambut.Ada 3 sebab Mengapa wanita Keguguran rambut  Pregnant Wanita yang mengandung dan selepas bersalin amat mudah keguguran rambut disebabkan oleh ketidak seimbangan Hormon Stress Stress juga boleh mengakibatkan Rambut gugur,Kerja yang terlalu banyak,Bebanan kerja,akan menyebabkan kurangnya penyerapan nutrien,oleh itu amat mudah wanita ini mempunyai masalah rambut gugur. Pewarna rambut,Perm dan Rebonding Rambut Ini juga boleh menyebabkan rambut wanita gugur kerana chemical yang berada pada bahan tersebut akan menyebabkan keguguran rambut Dan,satu cara…

  • advertorial,  food,  kisahsidairy.com,  review product

    Review Product:Life Food Dari Hishop.My

    Assalamualaikum Lama dah tergendala nak review product dari hishop nie..Sebabnya..aku memang terlupa tentang tu.memandangkan Hishop ada banyak produk yang diorang bagi kat aku..baik kan..hehehe.. Oklah,kalau dulu aku ada review product Fairy Blossom. Meh,sekarang nie aku review produk tentang Life Food pulak. Life Food ni makanan sampingan untuk mengecilkan size badan korang dan ia juga membantu melawaskan pemakanan yang korang dah makan..Kalau korang yang susah sangat nak ehem2 lepas makan,bolehlah ambil Life Food nie Korang boleh baca info pasal Life Food kat sini Testimonial So far,selepas makan nie,badan rasa ringan sebab Life Food ni dah menyah toksin yang jahat dalam badan nie tau. Cara pengambilannya amatlah mudah dan senang serta cepat.…

  • advertorial,  kisahsidairy.com,  review product

    Review Perfume Simply Siti By Hishop

    Assalamualaikum Saja nak review pasal perfume yang aku baru beli menggunakan Hishop Point..tak payah bayar pun…Free beb..Tapi itu semua hasil usaha aku kan.. Dah lama tak buat review product..Rasa macam nak request dari Hishop lepas nie nak buat review pasal perfume..hahaha..boleh ker.wah…berderet perfume kat dalam bilik kang… Oklah..Point terkumpul untuk Hishop nie sebelum aku beli perfume ni adalah sebanyak 5300 points..banyak tak..hahah..aku rasa korang lagi banyak kan.. Aku berhasrat untuk menambah koleksi perfume yang ada..Kali nie aku nak try perfume dari SimplySiti. Boleh klik Link Simplysiti nie untuk produk keluaran Dato’ Siti Nurhaliza…Gorgeous giler kan dia..betul ke ayat aku tu…jangan gelak kalau salah na.. Aku pilih bauan yang fresh dari…

  • advertorial,  review product

    Review Product CLIO yang Superb

    Assalamualaikum Dah lama rasanya tak buat Product Review nie..Memang jarang amik job tu sekarang nie..Ni pun dah berkurun lama gambar terperam dalam Handphone… Sebenarnya aku dapat 3 produk kosmetik ni dari bulan lepas dan dah guna pun… Apa yang aku suka dengan produk nie adalah tahan lama dan tidak mudah luntur menggunakannya. 1st produk yang aku dapat adalah bedak compact CLIO VF21 Cushion C.C 001 Pink yang memang superb bila memakainya..Memang puas hati.Sebelum ni aku pakai bedak compact yang kering je.Tapi bila dah menggunakan Clio VF21 Cushion Pink nie,rasa berlainan bila bedak compact ini basah dan senang sangat nak apply dekat muka..Korang dah tak payah nak pakai foundatoion bagai dah.. Harga…

  • advertorial,  review product

    Review Product : Fairy Beauty Fairy Blossom

    Assalamualaikum Wanita dan kecantikkan memang tak boleh nak dipisah kan la kenn!!..harus mencuba sesuatu yang baru untuk nampak cantik. Fairy Blossom diformulakan untuk meningkatkan kewanitaan anda,Fairy Blossom adalah padat dengan tenaga untuk memulihara hormon wanita secara semulajadi yang seakan sama dan menggalakkan ketegangan serta pembentukkan payu dara…Korang patut cuba!! 10 Manfaat kelebihan Fairy Blossom nie Payudara Montel dan berisi Menegang dan menaikkan payudara yang kendur Mengentalkan pinggul. Memulihkan pelinciran vagina dan menambah kepuasan seks. Melegakan  ketegangan sebelum haid dan masalah haid Menambah kecergasan dan tenaga Mengurangkan dan melengahkan gejala putus haid(monopaus) Membaiki kualiti tidur dan mencegah kepala angin. Membaiki kesihatan tulang dan sendi menyuburkan badan dengan khasiat vitamin,zat galian,asid amino…

  • advertorial,  review product,  Uncategorized

    Teaser : LC Derma Review Product

    Assalamualaikum Tengok tajuk entry aku ni..Siap ada Teaser lagi…ngalahkan filem pulak…Aku memang suka untuk mencuba sesuatu benda yang baru ni,khususnya tentang kecantikkan..Walaupun tak secantik Neolofa,Tiada wanita yang tidak mempunyai hak untuk tidak menjadi cantik…cewahhhh..ayat ko kan!!.. siap bold lagi Selagi belum ada satu product yang aku rasakan boleh memudaratkan kulit wajah aku ni,selagi tulah aku akan terus mencuba sesuatu produk.. Kulit muka aku nie memang bermasalah.Bila hormon tak stabil ni,muncullah jerawat,Blackhead dan whitehead. Selain dari supplement dalaman,aku jugak mencari sesuatu produk yang sesuai untuk kulit muka aku ni..Bukanlah nak putih melepak,tapi cukuplah sekadar bebas dari masalah jerawat dan jugak masalah-masalah lain yang sewaktu dengannya.Kulit aku ni jenis hitam manis..Janji ada…

  • advertorial,  review product

    Product Review: NovExpert Repulp Mask

    Assalamualaikum Harga :Rm120.00(offer 10% dari hishop) Quantity :50ml Penggunaan hanya 2 kali seminggu.. Pernah nampak kat pasaran tak product nie.. Apa yang aku suka tentang mask nie,dia lembut dan tidak keras dimuka..jadi aku boleh ketawa terbahak-bahak sampai fengsan!!..Tak risau mask tu pecah-pecah atau terabur,Sebab mask nie bukan jenis yang mengeras di kulit muka… Selepas 10 minit aku biarkan di kulit muka,aku cuci dan aku rasa kulit aku licin dan tidak berninyak.Aku memang cerewet sikit kalau cari masker nie..kalau boleh aku taknak cari yang jenis berminyak sebab kulit aku nie jenis kulit yang berminyak..Boleh buat goreng telur ko!!.. So,aku tak ragu-ragu selepas  gunakan Repulp mask nie.Nampak berminyak,tetapi selepas cuci,ternyata kulit lembut…

  • advertorial,  Produk,  review product,  tentang product,  Uncategorized

    Review Product : Fairy Beauty Fairy Whitez From Hishop

    Assalamualaikum Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya. 1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan. Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang aku gunakan kakak ipar aku untuk mencubanya. Nielah yang aku dapat…heheh…satu kotak ada 10 botol.Dan aku dapat 3 kotak  untuk sebulan. Apa yang terkandung dalam Fairy Beauty nie…sila baca.. 12 Kelebihan ajaib yang ada pada Fairy Beauty Fairy Whitez ni adalah Mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus Menegang dan menghaluskan kulit Menggalakkan sel dan tisu…

  • advertorial,  review product

    Review Product -Crazy Rumors Lip Balm & Lip Color

    Assalamualaikum kalau korang wanita,korang mesti memerlukan ini untuk aktiviti harian korang..namanya menconteng bibir..hehehe…Siapa yang tak suka bibir cantik dan sentiasa lembap kan..Dan korang mesti perlukan lip balm untuk menghindarkan dari bibir korang menjadi kering dan kelihatan pucat. Aku memang pakai lip balm kat office.maklumlah,kerja bawah aircond nie boleh mengeringkan bibir kita kan. Lip Color pun aku pakai tapi time nak pi kerja je.Bila lipstick dah hilang,aku cuma tambahkan lip balm je kat bibir nie. Nielah Lip balm yang aku gunakan sekarang,Sebenarnya selain dari rasa apple nie ada pelbagai rasa lagi tau. ada perasa strawberry,Orange,Honey,Aku rasa ada 15 perasa kot.. Kalau korang nak tengok lagi banyak lagi la jenis perasa lip…

  • advertorial,  review product

    Review Product-Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask

    Assalamualaikum Hari nie aku nak share dengan korang tentang Product dari Hishop nie. Satu lagi product yang aku nak share dengan korang tentang Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask. Banyak kelebihan labu yang korang tak tahu kan..Labu kuning kaya dengan vitamin,serat dan antioksidan yang diperlukan tubuh.Ianya juga boleh menutupi liang-liang roma yang terbuka..labu kuning ini biasanya dijadikan pelembab untuk kulit kita.Labu juga mampu merawat jerawat di muka. Orang -orang dulu memang pakai nie untuk kulit muka mereka.Yelah dulu buat sendiri..sekarang nie semua dah ada yang siap yang dijual di pasaran. Caranya mudah sahaja.Hanya memerlukan 15-20 minit sahaja Step 1-buka penutup masker.perhatikan ada 2 bahagian.satu masker dan satu lagi serum Step 2-Masker…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE