kisahsidairy.com PRODUK REVIEW review product

BAWANG Ladies Hair Fall Control Set l Advertorial

Assalamualaikum BAWANG Ladies Hair Fall Control Set Bawang Ladies Hair Fall Control Set adalah satu produk yang menggunakan 100% Natural Herbal Essences yang membantu masalah wanita yang Keguguran Rambut. Ramai wanita di Malaysia ini yang mengalami masalah keguguran rambut.Ada 3 sebab Mengapa wanita Keguguran rambut  Pregnant Wanita yang mengandung dan selepas bersalin amat mudah keguguran […]

food kisahsidairy.com PRODUK REVIEW review product

Review Product:Life Food Dari Hishop.My

Assalamualaikum Lama dah tergendala nak review product dari hishop nie..Sebabnya..aku memang terlupa tentang tu.memandangkan Hishop ada banyak produk yang diorang bagi kat aku..baik kan..hehehe.. Oklah,kalau dulu aku ada review product Fairy Blossom. Meh,sekarang nie aku review produk tentang Life Food pulak. Life Food ni makanan sampingan untuk mengecilkan size badan korang dan ia juga membantu […]

kisahsidairy.com PRODUK REVIEW review product

Review Perfume Simply Siti By Hishop

Assalamualaikum Saja nak review pasal perfume yang aku baru beli menggunakan Hishop Point..tak payah bayar pun…Free beb..Tapi itu semua hasil usaha aku kan.. Dah lama tak buat review product..Rasa macam nak request dari Hishop lepas nie nak buat review pasal perfume..hahaha..boleh ker.wah…berderet perfume kat dalam bilik kang… Oklah..Point terkumpul untuk Hishop nie sebelum aku beli […]

PRODUK REVIEW review product

Review Product : Fairy Beauty Fairy Blossom

Assalamualaikum Wanita dan kecantikkan memang tak boleh nak dipisah kan la kenn!!..harus mencuba sesuatu yang baru untuk nampak cantik. Fairy Blossom diformulakan untuk meningkatkan kewanitaan anda,Fairy Blossom adalah padat dengan tenaga untuk memulihara hormon wanita secara semulajadi yang seakan sama dan menggalakkan ketegangan serta pembentukkan payu dara…Korang patut cuba!! 10 Manfaat kelebihan Fairy Blossom nie […]

PRODUK REVIEW RANDOM review product

Teaser : LC Derma Review Product

Assalamualaikum Tengok tajuk entry aku ni..Siap ada Teaser lagi…ngalahkan filem pulak…Aku memang suka untuk mencuba sesuatu benda yang baru ni,khususnya tentang kecantikkan..Walaupun tak secantik Neolofa,Tiada wanita yang tidak mempunyai hak untuk tidak menjadi cantik…cewahhhh..ayat ko kan!!.. siap bold lagi Selagi belum ada satu product yang aku rasakan boleh memudaratkan kulit wajah aku ni,selagi tulah aku […]

PRODUK REVIEW review product

Product Review: NovExpert Repulp Mask

Assalamualaikum Harga :Rm120.00(offer 10% dari hishop) Quantity :50ml Penggunaan hanya 2 kali seminggu.. Pernah nampak kat pasaran tak product nie.. Apa yang aku suka tentang mask nie,dia lembut dan tidak keras dimuka..jadi aku boleh ketawa terbahak-bahak sampai fengsan!!..Tak risau mask tu pecah-pecah atau terabur,Sebab mask nie bukan jenis yang mengeras di kulit muka… Selepas 10 […]

produk review tentang product

Review Product : Fairy Beauty Fairy Whitez From Hishop

Assalamualaikum Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya. 1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan. Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang […]

PRODUK REVIEW review product

Review Product -Crazy Rumors Lip Balm & Lip Color

Assalamualaikum kalau korang wanita,korang mesti memerlukan ini untuk aktiviti harian korang..namanya menconteng bibir..hehehe…Siapa yang tak suka bibir cantik dan sentiasa lembap kan..Dan korang mesti perlukan lip balm untuk menghindarkan dari bibir korang menjadi kering dan kelihatan pucat. Aku memang pakai lip balm kat office.maklumlah,kerja bawah aircond nie boleh mengeringkan bibir kita kan. Lip Color pun […]

PRODUK REVIEW review product

Review Product-Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask

Assalamualaikum Hari nie aku nak share dengan korang tentang Product dari Hishop nie. Satu lagi product yang aku nak share dengan korang tentang Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask. Banyak kelebihan labu yang korang tak tahu kan..Labu kuning kaya dengan vitamin,serat dan antioksidan yang diperlukan tubuh.Ianya juga boleh menutupi liang-liang roma yang terbuka..labu kuning ini biasanya […]