happy monthsary kisahsidairy.com nur naura parenting blogger

Jadual Imunisasi Naura Tertunda

Assalamualaikum Sebelum tu,Entry untuk anakanda Naura terbengkalai dek kerana ummi terlalu busy.Walaupun niat nak update tentang Happy 4th  Monthsary Naura selalu tergendala,tetapi umi tetap ingat tentang perkembangan anak-anak ummi. Semalam sepatutnya Naura dah dapat Imunisasi DTAP 2 sedangkan orang dah habis dengan DTAP 1-3 tetapi disebabkan anak ummi dah dua kali demam bila nak dapatkan injection.Terpaksalah […]

happy monthsary kisahsidairy.com nur naura parenting blogger

Happy 3rd Monthsary Nur Naura Auni

Assalamualaikum Hampir terlupa ummi akan kesibukkan hari ni.Rupanya hari ni genap anak ummi 3 bulan..Sekejapan je dah masuk 3 bulan sayang…Rasa baru je ummi melalui saat-saat getir tatkala memegang gelaran ummi kepada dua orang puteri. Kakak awfiyah dah pun setahun 6 bulan.Menerima kamu walau dalam waktu terdekat,amat-amat dialu alukan.Walau apa yang doktor bagitahu ummi tu […]

happy monthsary nur naura parenting blogger

Happy First Monthsary Naura

Assalamualaikum Alhamdulillah..Hari ni genaplah anakanda Nur Naura Auni sebulan.Rasa sekejap je kan..Tadi Naura ke klinik untuk mendapatkan rawatan bulan pertamanya.Alhamdulillah..berat bertambah.Masa lahir hanya 3.6 kg sahaja….sahaja?????? krik..krik.. Tadi timbang dah naik ke 4kg…tu baru sebulan.Masa kakak dia Nur awfiyah belym sampai ke tahap tu. Seperti kakak,adik pun akan dapat catatan di blog umi setiap bulan..Disinilah […]