• Uncategorized

    Reka sendiri Hadiah harijadi untuk seseorang

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila sebut je pasal hadiah nak bagi kat seseorang kan,mulalah serabut..Kadang-kadang tak tau dah nak bagi apa,takkan setiap kali ulang tahun sidia asyik nak bagi bunga je kan,choclate ke,mesti boring kan.At least dapatlah berikan hadiah yang lain dari biasa.Hadiah yang kita reka sendiri tu. Takde ke benda lain yang boleh bagi.Yang boleh buat dia sentiasa akan ingat pemberian si kekasih hati.Bukan nak kata orang lain,kadang-kadang aku sendiri pun masih tercari-cari apakah hadiah yang perlu aku berikan kat dia supaya dia akan ingat selalu pemberian aku tu.kan sweet kan bila orang hargai apa yang kita bagi kat dia.Dah namanya birthday dia kan,tentulah kita nak bagi hadiah yang paling…

  • kisahsidairy.com,  parenting blogger

    Dah sampai Barang Yang Di tunggu

    Assalamualaikum Kalau korang masih ingat,Aku ada masukkan Naura dalam pertandingan Bayi Bulan ini anjuran majalah PAMA di sini.Alhamdulillah..Naura tempat pertama.Thanks sangat yang sudi undi especially budak-budak office. Hadiah berupa produk Tollyjoy.Baru dapat minggu ni..Memang dinyatakan proses pemberian hadiah mengambil masa dalam 3 bulan.So,xpayah nak menanti penuh harapan..Tetiba je dah sampai hadiah tu. Tara..inilah hadiah dari Tollyjoy. Alhamdulillah..Terima kasih majalah PA&MA…Kalau korang adalah seorang ibu bapa yang sukakan ilmu keibubapaan..Aku syorkan korang baca artikel yang dikeluarkan oleh PA&MA.Banyak ilmu-ilmu yang berguna untuk kita.

  • hadiah dari blogger

    Hadiah dari Mialiana.com

    Assalamualaikum.. Alhamdulillah, x sangka aku terpilih untuk memenangi cabutan bertuah sempena soal selidik 2 Mialiana.com Thanks kak mia dan random.org sebab memilih kisahsidairy.com untuk dapat pendrive nie.. Pemberian ini akan dimanfaatkn sebaik mungkin…hehe.. So korang, sila jeles….hehe..jangan marah..boleh cuba lagi soal selidik 3 Mialiana.com Mandai mandai je kan.. Sekali lagi..thanks ye kak mia..

  • Dunia Blogging.Blogger baru,  hadiah dari blogger

    Hadiah Dari Blogger Shida Dan KathyRbain

    Assalamualaikum Baca tajuk entry nie aku rasa dah gumbira hati ni..sebab,ada hadiah dari blogger telah selamat sampai ke tangan aku..Walaupun segala surat menyurat telah ditapis oleh en.Husband..bhahahaha…Ingat wife dia dapat surat cintun..Itu dulu..sekarang Ali Cafe.Itu dulu-dulu,masa dia belum yakin yang wife dia nie blogger tegar…sangat….sekarang walaupun segala surat yang sampai kat rumah en.husband tapis,Tapi dia tahu,itu mesti hadiah dari blogger..Thanks En.Husband memahami minat wife u nih.. Haiii…xsangka dapat hadiah nie kerana aku adalah pengomen tegar blog mereka..Serius,aku datang jenguk entry dan komen bukan untuk rewards,tetapi adalah kerana,aku adalah blogger.blogger bukan untuk mengharapkan sesuatu.Bukan untuk di beri segala ganjaran.Tapi mereka yang memberi,dan mereka yang menerima ikhlas dalam berblogging dan menjengah rakan…

  • Uncategorized

    Yeh!!!!!..Dapat Hadiah

    Selamat Malam..eh..da malam da..Jam menunjukkan pukul 11.19 malam..mak aiiihhh..Da malam da ..mate nie masih xboleh nak pejam selagi belum tegak pukul doblas..Kot ler da biase…yeha… Actually Sis baru balik dari Tesco…Huhu…Nak beli TV baru…pastu pegi beli lauk pauk,stock untuk seminggu.. emmm..biaselah kan…tu ler kalau da berumah tangga..ececeh…macam la Sis masak kan?Selalu time x keje ker Sis masak..Time keje Mak mentua Sis yang Masakkan..Thanks To My Mother In Law ek… Balik ke tajuk atas pulak,..mengarut lebih sangat..aduhhhh.. Emmmm…petang tadi Sis Ade dapat sampul surat yang di dalamnye ade hadiah.. H.A.D.I.A.H??????????Dari siape ek????seronoknyer….Tapi sampul surat tu suda dibukak..ayoyoyo..Sape bukak..Emmm…xlain x bukan EN.husband ler tu… Hadiah tu sebenarnya Sis dapat dari segmen CIk…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE