RANDOM

Reka sendiri Hadiah harijadi untuk seseorang

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila sebut je pasal hadiah nak bagi kat seseorang kan,mulalah serabut..Kadang-kadang tak tau dah nak bagi apa,takkan setiap kali ulang tahun sidia asyik nak bagi bunga je kan,choclate ke,mesti boring kan.At least dapatlah berikan hadiah yang lain dari biasa.Hadiah yang kita reka sendiri tu. Takde ke benda lain yang boleh bagi.Yang boleh […]

kisahsidairy.com parenting blogger

Dah sampai Barang Yang Di tunggu

Assalamualaikum Kalau korang masih ingat,Aku ada masukkan Naura dalam pertandingan Bayi Bulan ini anjuran majalah PAMA di sini.Alhamdulillah..Naura tempat pertama.Thanks sangat yang sudi undi especially budak-budak office. Hadiah berupa produk Tollyjoy.Baru dapat minggu ni..Memang dinyatakan proses pemberian hadiah mengambil masa dalam 3 bulan.So,xpayah nak menanti penuh harapan..Tetiba je dah sampai hadiah tu. Tara..inilah hadiah dari […]

hadiah dari blogger

Hadiah dari Mialiana.com

Assalamualaikum.. Alhamdulillah, x sangka aku terpilih untuk memenangi cabutan bertuah sempena soal selidik 2 Mialiana.com Thanks kak mia dan random.org sebab memilih kisahsidairy.com untuk dapat pendrive nie.. Pemberian ini akan dimanfaatkn sebaik mungkin…hehe.. So korang, sila jeles….hehe..jangan marah..boleh cuba lagi soal selidik 3 Mialiana.com Mandai mandai je kan.. Sekali lagi..thanks ye kak mia..

Dunia Blogging.Blogger baru hadiah dari blogger

Hadiah Dari Blogger Shida Dan KathyRbain

Assalamualaikum Baca tajuk entry nie aku rasa dah gumbira hati ni..sebab,ada hadiah dari blogger telah selamat sampai ke tangan aku..Walaupun segala surat menyurat telah ditapis oleh en.Husband..bhahahaha…Ingat wife dia dapat surat cintun..Itu dulu..sekarang Ali Cafe.Itu dulu-dulu,masa dia belum yakin yang wife dia nie blogger tegar…sangat….sekarang walaupun segala surat yang sampai kat rumah en.husband tapis,Tapi dia […]

RANDOM

Yeh!!!!!..Dapat Hadiah

Selamat Malam..eh..da malam da..Jam menunjukkan pukul 11.19 malam..mak aiiihhh..Da malam da ..mate nie masih xboleh nak pejam selagi belum tegak pukul doblas..Kot ler da biase…yeha… Actually Sis baru balik dari Tesco…Huhu…Nak beli TV baru…pastu pegi beli lauk pauk,stock untuk seminggu.. emmm..biaselah kan…tu ler kalau da berumah tangga..ececeh…macam la Sis masak kan?Selalu time x keje ker […]