• Uncategorized

    Dah terima Hadiah Firdge Magnet Padang Besar

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Tuari aku ada update yang aku ada menang satu giveaway kan..Hah..kalau korang tak ingat,korang boleh baca entry aku di SINI  . Di dalam entry ini,aku ada ceritakan hadiah apa yang aku dapat dari giveaway ni kan. And hari ni,hadiah tu dah ada di tangan aku.Yes…balik dah boleh letak kat fridge,so bertambah la koleksi Fridge magnet di rumah. Fridge magnet dari padang besar Thanks to Mialiana.com atas hadiah yang diberikan…

  • Uncategorized

    Menang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar dari Mialiana.com

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ nih..saja nak tanya korang ni,siapa suka join contest kat blog..hahaha…yes…aku pun suka jugak,tapi yang simple je lah. Macam tuari,aku ada masuk Gieaway dari blogger mialiana.Eh..aku memang suka kot masuk apa-apa segmen dari dia sebab giveaway yang dianjurkan mudah.Tak perlu nak buat ayat ke ape..Terus je copy coding and paste terus kat entry blog.. hah..mudahkan..Korang boleh belajar tau macam mana nak buat coding untuk buat entry GA dari dia.. Masa tu aku ada join Giveaway Fridge magnet Padang besar by Mialiana. And aku adalah antara 30 orang pemenang yang bertuah ..ai is suka wehhh No bertuah disitu…antaranya no.12 Sedang menanti kehadiran firdge magnet tu..Boleh la jadikan koleksi nanti kat fridge..Thanks…

  • kisahsidairy.com

    Name Card Holder Legoland Dari Mama Maszul

     Assalamualaikum                Hai korang???…Busy ke tu…Dah baca kan tajuk buletin utama dalam blog ni..Yezzzaaaaa…Sebenarnya seronok tau dapat hadiah..souviner dari rakan kita..maknanya mereka sentiasa mengingati kita…haha..kan..kan..betul ke tidak…betul kan…ngeh..ngeh Oklah..Sebenarnya masa Program JDT Blogger bersama Anak Yatim tempohari,aku dan beberapa orang blogger telah berkumpul..Yelah..Nak buat program macam ni kan..Semuanya kenalah berkumpul.Bersatu hati..Bersatu tenaga bagi menjayakan Program ni..Dan..alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..Syukran.. Salah seorang rakan blogger dan merupakan mak kami dalam Group JDT Blogger,ingat betul kat anak-anak dia kan…Haha..hadiahkan kami Name Card Holder yang cantik ni pada kami-kami.Of courselah kami suka..Thanks Mama Maszul sebab bagi ni pada kami.Dah ada tempat nak letak Kad blogger kami ni. Cute…

  • kisahsidairy.com

    Hadiah Dari Azhafizah.com

    Assalamualaikum Hai Korang??… Ececeh..sejak ada simbol kat blog ni..ada je emoji bertaburan…ai is suka tau!!☺☺☺..Jangan muntah hijo ok!..Meh hari ni akak nak bagitahu kat korang yang akak ada dapat hadiah..Hadiah dari siapa???emmm…da terang-terang tajuk tu hadiah dari azhafizah.. Baik hatinya fiza bagi aku hadiah? Actually,dia memang baik hati pun..Sebab selalu bagi hadiah kat readers dia..Moga murah rezeki untuk dia hendaknya. Masuk hadiah ni,maknanya ini kali ketiga aku dapat hadiah dari fiza…Siapa nak hadiah,boleh la rajin-rajin usha blog dia..Sebenarnya dulu bukan niat aku pun masuk blog dia untuk dapatkan hadiah,cuma aku memang suka masuk blog dia..Ada je cerita menarik yang dia kongsikan,pelbagai tips dia kongsikan pada readers dia…Best!! Korang boleh baca…

  • kisahsidairy.com,  parenting blogger,  present

    Hadiah Headband Dari Mommy Irrayandotcom

    Assalamualaikum Semalam lagi dok terfikir bila dapat parcel kecil dari poslaju..Memang tak tau apa isi dalam parcel tu.Apatah lagi bila tengok nama pengirim,.Sumpah tak kenal.Sebabnya dalam blog memang la nama pendek je kan. Alhamdulillah..Mommy iran kirimkan hadiah ni khas untuk anakanda Nur Naura Auni..Bukan Naura je yang boleh pakai,kakak dia pun boleh jugak..Boleh la melaram dengan headband baru hari ni, Syukran,banyak betul kan headband yang mommy ira bagi kat anakanda umi ni.Sebenarnya ada dua lagi headband yang takde dalam gambar ni.Dah diagih kepada dua orang officemate yang kebetulannya jatuh kelahiran yang sama bulan dengan Naura.Apa salahnya berbagi-bagi kan..Hari ni rezeki anak dia,esok lusa,rezeki anak kita pulak.Satu lagi yang warna pink…

  • kad raya,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Hadiah Dan Kad Raya

    Assalamualaikum Baru dapat update pasal kad raya yang aku dok mention tuari kat fb.Bila dah balik rumah,barulah tau siapa pengirim kad raya tu. Alhamdulillah,selain kad raya,aku dapat juga hadiah lampu meja yang comel dari blogger azhafizah.Kenapa aku dapat hadiah tu?.Of course kerana aku orang yang paling banyak komen kt blog fiza..Memang aku dok aim nak lampu tu sebab comel sangat..Cer korang tengok gambar ni… comel kan… Disebabkan tulah aku berusaha untuk mendapatkannya..Aku pilih yang warna pink tu.. Tunjuk bukti sikit.hihi Nak bukak sayang pulak..Ni aku nak guna untuk rumah baru.so, sebab tu taknak buka lagi..sayang sangat. Oklah..cerita kedua pulak tentang kad raya dari rakan blogger.Ada dua keping kad raya yang…

  • kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Berjumpa Dengan Blogger Kakcik Seroja

    Assalamualaikum Cerita masih baru lagi..Fresh form oven walaupun dah terlambat satu hari..hahah..oklah kan.Saja nak buka cerita pasal perjumpaan dengan Blogger Kakcik Seroja. Actually,aku panggil bonda.Mengenali Bonda bukanlah di alam blog.Mengenali beliau hampir 10 tahun di alam maya.Dari alam maya membawa kepada pertemuan.Dan alhamdulillah…ikatan yang dibina di dalam alam maya memakan masa yang begitu lama dan sehinggalah seterusnya hendaknya. Mengenali Bonda aka blogger Kakcik seroja di satu forum,sehinggalah aku tau bonda ni salah seorang blogger jugak. Pertemuan pada rabu lepas tanpa dirancang.Kebetulan bonda datang ke Pasir gudang kerana mengikuti suami dan anaknya yang ada kerja disini.Bila dah tau kedatangan bonda ni,aku pun usha-usha lah nak berjumpa dengan beliau.Memang dah lama tak…

  • kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Dapat Hadiah Dari Blogger

    Assalamualaikum Isk…Memang tak tahu nak ucapkan terima kasih kat sape bila terima hadiah ni..Aku pun tak ingat mana giveway atau segmen yang aku menang. Masa dapat Hadiah ni pun,my laki tu lah,dah bukak,Lepas tu aku pun tak tengok plastik poslaju yang dia bagi..Kot la ada note dalam tu ke hapa..adeh…Serious tak tau ni..Tapi masa dlu,ada jugak blogger yang mintak alamat untuk poskan Hadiah.Aku jadi Top komentar kat blog dia. Ada 3 Barang yang aku dapat dalam tu..Alhamdulillah.. By the way,thanks kerana sudi bagi hadiah ni..Peel Off mask tu aku dah pakai.memang best..Yang dalam kotak kecik tu,aku letak kat opis…hehehe.Dan wallet tu,nanti aku nak gantikan bila wallet aku dah jahanam..Macam sayang…

  • kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  Top supporter

    Hadiah Top Komentar Dari Azhafizah.com

    Assalamualaikum Nih..nak cerita pasal Hadiah Top Komentar dari Fiza(azhafizah.com) yang aku terima minggu lepas. Tak sempat kot nak ambil gambar tu.Masa balik kerja my husband bagitau ada barang sampai.Wah..mampat je isi dalam tu.Berfikir jugak,apa yang aku beli online ek!! Rasa tak de beli pape pun online takat ni. Baru Teringat aku akan dapat hadiah Top Komentar dari Azhafizah.com.Memang tak sempat nak snap gambar,my husband terus bukak dan bagi awfiyah..Wah..Teruja betul awfiyah bila nampak benda baru depan mata dia. Kemain seronok kan berguling-guling dengan selimut baru dapat tu.Lagi pulak dekat tepi selimut tu,ada tagging.Hah!! itu yang paling digemarinya.Sampai naik lunyai dia kerjakan. Tengok sajalah apa yang dipegangnya..Sampai dah putus dari selimut…

  • kisahsidairy.com

    Hadiah dari Giveaway bugslock mialiana

    Assalamualaikum Baru ni sempat update pasal ni.Sibuk sikit dengan urusan keluarga lately ni, membuatkan aku jarang update blog. Ni ada sikit kesempatan untu aku update pasal hadiah yang dah selamat aku terima dua hari lepas. Alhamdulillah, aku antara 34 pemenang giveaway dari mialiana.com. Nihaku dapat dua bugslock untu aku gunakan nanti.tak sempat nak review lagi.ada masa akushae dengan korang ye.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE