RANDOM

Dah terima Hadiah Firdge Magnet Padang Besar

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Tuari aku ada update yang aku ada menang satu giveaway kan..Hah..kalau korang tak ingat,korang boleh baca entry aku di SINI  . Di dalam entry ini,aku ada ceritakan hadiah apa yang aku dapat dari giveaway ni kan. And hari ni,hadiah tu dah ada di tangan aku.Yes…balik dah boleh letak kat fridge,so bertambah la koleksi Fridge […]

RANDOM

Menang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar dari Mialiana.com

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ nih..saja nak tanya korang ni,siapa suka join contest kat blog..hahaha…yes…aku pun suka jugak,tapi yang simple je lah. Macam tuari,aku ada masuk Gieaway dari blogger mialiana.Eh..aku memang suka kot masuk apa-apa segmen dari dia sebab giveaway yang dianjurkan mudah.Tak perlu nak buat ayat ke ape..Terus je copy coding and paste terus kat entry […]

kisahsidairy.com

Name Card Holder Legoland Dari Mama Maszul

 Assalamualaikum                Hai korang???…Busy ke tu…Dah baca kan tajuk buletin utama dalam blog ni..Yezzzaaaaa…Sebenarnya seronok tau dapat hadiah..souviner dari rakan kita..maknanya mereka sentiasa mengingati kita…haha..kan..kan..betul ke tidak…betul kan…ngeh..ngeh Oklah..Sebenarnya masa Program JDT Blogger bersama Anak Yatim tempohari,aku dan beberapa orang blogger telah berkumpul..Yelah..Nak buat program macam ni kan..Semuanya kenalah […]

kisahsidairy.com

Hadiah Dari Azhafizah.com

Assalamualaikum Hai Korang??… Ececeh..sejak ada simbol kat blog ni..ada je emoji bertaburan…ai is suka tau!!☺☺☺..Jangan muntah hijo ok!..Meh hari ni akak nak bagitahu kat korang yang akak ada dapat hadiah..Hadiah dari siapa???emmm…da terang-terang tajuk tu hadiah dari azhafizah.. Baik hatinya fiza bagi aku hadiah? Actually,dia memang baik hati pun..Sebab selalu bagi hadiah kat readers dia..Moga […]

kisahsidairy.com parenting blogger present

Hadiah Headband Dari Mommy Irrayandotcom

Assalamualaikum Semalam lagi dok terfikir bila dapat parcel kecil dari poslaju..Memang tak tau apa isi dalam parcel tu.Apatah lagi bila tengok nama pengirim,.Sumpah tak kenal.Sebabnya dalam blog memang la nama pendek je kan. Alhamdulillah..Mommy iran kirimkan hadiah ni khas untuk anakanda Nur Naura Auni..Bukan Naura je yang boleh pakai,kakak dia pun boleh jugak..Boleh la melaram […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger

Berjumpa Dengan Blogger Kakcik Seroja

Assalamualaikum Cerita masih baru lagi..Fresh form oven walaupun dah terlambat satu hari..hahah..oklah kan.Saja nak buka cerita pasal perjumpaan dengan Blogger Kakcik Seroja. Actually,aku panggil bonda.Mengenali Bonda bukanlah di alam blog.Mengenali beliau hampir 10 tahun di alam maya.Dari alam maya membawa kepada pertemuan.Dan alhamdulillah…ikatan yang dibina di dalam alam maya memakan masa yang begitu lama dan […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger Top supporter

Hadiah Top Komentar Dari Azhafizah.com

Assalamualaikum Nih..nak cerita pasal Hadiah Top Komentar dari Fiza(azhafizah.com) yang aku terima minggu lepas. Tak sempat kot nak ambil gambar tu.Masa balik kerja my husband bagitau ada barang sampai.Wah..mampat je isi dalam tu.Berfikir jugak,apa yang aku beli online ek!! Rasa tak de beli pape pun online takat ni. Baru Teringat aku akan dapat hadiah Top […]

kisahsidairy.com

Hadiah dari Giveaway bugslock mialiana

Assalamualaikum Baru ni sempat update pasal ni.Sibuk sikit dengan urusan keluarga lately ni, membuatkan aku jarang update blog. Ni ada sikit kesempatan untu aku update pasal hadiah yang dah selamat aku terima dua hari lepas. Alhamdulillah, aku antara 34 pemenang giveaway dari mialiana.com. Nihaku dapat dua bugslock untu aku gunakan nanti.tak sempat nak review lagi.ada […]