• Uncategorized

    Wallpaper handphone dari picsart

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺☺Bila dah takde kerja macam ni lah kan..Sejak ada application yang boleh buat apa je,mulalah nak membelek..Sekejap je kan.. Haha..Moga korang jangan kecam mak ye..Hasil dari apa yang mak buat semalam..hahaha…ok je kan Kalau korang nak ada tulisan,korang boleh pergi dekat Focus and Filter..Background image pun cantik-cantik..Ramai sekarang ni buat header menggunakan FocusNFilter ni.. Nak download boleh je Picsart – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio&hl=en FocusnFilter  – https://play.google.com/store/apps/details?id=errows.calligraphynameart.focusnfilter&hl=en Korang kalau tak tau macam mana create ni,boleh je cari kat youtube tutorial eh..

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE