• GIVEAWAY

    GIVEAWAY HADIAH MELETOP BY LEA AZLEEYA & FRIENDS

    Assalamualaikum Hai korang..ala cantiknya picture kat bawah ni kan..Ok..kita dah lama tunggu nak join giveaway dari leya tau..So..jom kita sama-sama join.Hadiah menarik menanti korang kan. GIVEAWAY HADIAH MELETOP BY LEA AZLEEYA & FRIENDS SENARAI HADIAH ➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya) ➦ Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad) ➦ Sebuah Komik Jali Ohsem x 3 pemenang (Ankel Jonni) ➦ Sebotol Sambal Garing Che Nor (150gm)  x 5 pemenang (Kak Yang) ➦ Hadiah Misteri x 1 pemenang (Lea Azleeya) →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • GIVEAWAY

    Giveaway Hi Nona !

    Assalamualaikum Hai korang? hah…pepetang ni kan jomlah kita join giveaway dari blogger nona ni.. Hadiah best tau menanti korang sempena birthday giveaway Nona ni. Happy Birthday Nona Semoga Nona dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan dan kehidupan yang baik dan dapat jodoh yang baik jugak.. ❤ you Nona →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • GIVEAWAY

    Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0

    Assalamualaikum Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari semakin meningkat. Jika harapkan duit gaji bulanan tanpa melakukan kerja tambahan, agak sukar untuk menampung perbelanjaan seharian. Bagi menjamin kewangan yang kukuh dalam jangka masa yang panjang, anda perlu menjadi seorang yang bijak dalam merancang perniagaan anda. Melabur adalah satu urusniaga paling mudah yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja dan keuntungannya adalah berlipat kali ganda daripada modal yang dikeluarkan. Disebabkan oleh keuntungan yang lumayan inilah yang membuatkan ramai orang mengambil keputusan untuk melaburkan wang dalam pasaran kewangan terbesar di dunia iaitu pasaran pertukaran asing (Forex).…

  • GIVEAWAY

    GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH

    Assalamualaikum Jom korang join giveaway dari Dilah ni.Actually anniversary kita tahun ni dah lepas.So untuk tahun depan,dah masuk ke 7 tahun usia perkahwinan kami iaitu pada 12.02.18.Kami diijabkabulkan pada 12.02.2011. So sesiapa yang nak join klik je banner tu eh.. →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • GIVEAWAY

    DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

    Assalamualaikum Hai korang..Hari ni mood join Giveaway sedang ON..So jomlah kita menjoinkan diri dalam giveaway dari blogger. Hah…peminat Produk DUck,jangan lepaskan peluang tau join Giveaway ni..Mana tau ada LUCK!! DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • GIVEAWAY

    Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com

    Assalamualaikum Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu “Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com” untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni. Hadiah 20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang. 20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang. Tarikh Tamat 30 November 2017, 23:59 Note : Pemilihan pemenang secara random. >>KLIK SINI UNTUK SERTAI GIVEAWAY PHOTO POLAROID AZHAFIZAH.COM<< Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/ Read more:…