GIVEAWAY

GIVEAWAY HADIAH MELETOP BY LEA AZLEEYA & FRIENDS

Assalamualaikum Hai korang..ala cantiknya picture kat bawah ni kan..Ok..kita dah lama tunggu nak join giveaway dari leya tau..So..jom kita sama-sama join.Hadiah menarik menanti korang kan. GIVEAWAY HADIAH MELETOP BY LEA AZLEEYA & FRIENDS SENARAI HADIAH ➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya) ➦ Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad) ➦ Sebuah Komik Jali […]

GIVEAWAY

Giveaway Hi Nona !

Assalamualaikum Hai korang? hah…pepetang ni kan jomlah kita join giveaway dari blogger nona ni.. Hadiah best tau menanti korang sempena birthday giveaway Nona ni. Happy Birthday Nona Semoga Nona dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan dan kehidupan yang baik dan dapat jodoh yang baik jugak.. ❤ you Nona →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

GIVEAWAY

Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0

Assalamualaikum Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari semakin meningkat. Jika harapkan duit gaji bulanan tanpa melakukan kerja tambahan, agak sukar untuk menampung perbelanjaan seharian. Bagi menjamin kewangan yang kukuh dalam jangka masa yang panjang, anda perlu menjadi […]

GIVEAWAY

GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH

Assalamualaikum Jom korang join giveaway dari Dilah ni.Actually anniversary kita tahun ni dah lepas.So untuk tahun depan,dah masuk ke 7 tahun usia perkahwinan kami iaitu pada 12.02.18.Kami diijabkabulkan pada 12.02.2011. So sesiapa yang nak join klik je banner tu eh.. →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

GIVEAWAY

DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

Assalamualaikum Hai korang..Hari ni mood join Giveaway sedang ON..So jomlah kita menjoinkan diri dalam giveaway dari blogger. Hah…peminat Produk DUck,jangan lepaskan peluang tau join Giveaway ni..Mana tau ada LUCK!! DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

GIVEAWAY

Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com

Assalamualaikum Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu “Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com” untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni. […]