• friendship forever

    Sahabat Sejati Dunia Akhirat – Ladies talk

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Yeay…dah diperkotakan janji untuk update pasal pertemuan diantara 4 orang ni.Dayah,aku.surya dan wani.Diorang ni Ex-Officemate aku.Alah,banyak dah cerita pasal diorang aku dah up kat entry-entry lepas. Bila dah tak satu office ni,nak plan untuk jumpa pun payah walhal rumah takdelah jauh mana.Dekat je.Tapi kekangan kerja dan family ni buat kadang-kadang kita takde masa nak berjumpa. Tapi entah macam mana planning,akhirnya berjumpa jugak kitorang ni.Kali ni dayah join sekali.And yang paling penting,husband masing-masing tak ikut.Aku plan nak bawak Naura,tapi belum sempat nak keluar dia dah tertidur,so bujanglah umi malam tu… Plan nak jumpa dekat kedai makan western,tapi memandangkan tutup,kitorang just lepak kat Mek Tomyam je.Rupanya ada orang nak celebrate…

  • friendship forever,  kisahsidairy.com

    Dating time!

    Assalamualaikum Memang syokkan bila dapat jumpa kawan lama yang memang satu kepala dengan kita.Bila dah berjumpa tu macam tak cukup je masa untuk berbual.Ada je benda yang nak diceritakan.Dari satu topik ke topik yang lain. Sebenarnya semangat setiakawan tu penting.Mungkin dalam persahabatan tu kadangkala ada yang pernah sakit hati,ambil hati,murah hati..semuanya yang berkaitan dengan hati lah. Kami 5 sekawan yang kira satu kepala dalam office.Terdiri dari Aku,wani,sida,surya dan juga dayah.Cuma sekarang ni office sunyi dek kerana 2 orang darinya dah pun berhenti.Wani dan surya.yang paling buat suasana jadi kacau bilau bila adanya si wanie tu.Selalu sangatlah memporak perandakan keadaan dimana bila takde dia,rasa sunyi je..hahahaaa.. Sebelum ni pun dah beberapa…