friendship forever

Sahabat Sejati Dunia Akhirat – Ladies talk

Assalamualaikum Hai korang☺☺Yeay…dah diperkotakan janji untuk update pasal pertemuan diantara 4 orang ni.Dayah,aku.surya dan wani.Diorang ni Ex-Officemate aku.Alah,banyak dah cerita pasal diorang aku dah up kat entry-entry lepas. Bila dah tak satu office ni,nak plan untuk jumpa pun payah walhal rumah takdelah jauh mana.Dekat je.Tapi kekangan kerja dan family ni buat kadang-kadang kita takde masa […]

friendship forever kisahsidairy.com

Dating time!

Assalamualaikum Memang syokkan bila dapat jumpa kawan lama yang memang satu kepala dengan kita.Bila dah berjumpa tu macam tak cukup je masa untuk berbual.Ada je benda yang nak diceritakan.Dari satu topik ke topik yang lain. Sebenarnya semangat setiakawan tu penting.Mungkin dalam persahabatan tu kadangkala ada yang pernah sakit hati,ambil hati,murah hati..semuanya yang berkaitan dengan hati […]