• freegift

    Fridge magnet dari Langkawi

    Assalamualaikum Hai korang?? alahaiii..semalam bukan main busy lagi umi naura bersiaran dari Legoland.. Hah..yang part Legoland ni nanti aku cerita di lain entry.Memang banyak nak cerita ni.Ada dua kali entry ni kang. Sedikit info,semalam aku menerima media invitation dari Legoland.Alhamdulillah..rezeki keluarga,dapatlah kan belanja anak-anak.Semalam bukan aku seorang sahaja,malah ada 3,4 orang blogger yang join Media Invitation ni.So salah seorang darinya adalah mama maszull..Korang mesti kenal punya. And,hari tu,mama ada pergi bercuti di Langkawi.Rezeki kami jugaklah kan sebab dapat cenderahati dari mama… Bolehlah buat koleksi di fridge..ai suka..ai suka… Hah..ni tengah kelam kelibut nak mengemas rumah,sat lagi nak pi balik kampung pulak…Jenuhlah kan hari ni aktivitinya…by the way,thanks mama,for the gift.…

  • freegift,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores

    Assalamualaikum Bestkan bila berbelanja dapat benda free..kalau kat pasaraya tu,aku rajin jugak cari barang yang ada free gift.tapi bukan banyak manalah ada barang yang ada free gift.. Tempohari,masa gi Tesco seri alam ,tertarik dengan kartun dari Kungfu Panda 3 tu..Of courselah suka sebab tengok panda tu yang super comel..heeehee.. kalau korang yang ingin dapatkan koleksi Po & Geng ni,pi lah berbelanja di Tesco dan dapatkan 8 sticker Po & geng ini. Cuma bila dah dapat sticker ni,korang berpeluang memiliki koleksi ni dan tambah sedikit duit lah…Mula-mula ingatkan nak ambil beg pink untuk si naura tu.tapi husband nampak Colour Changing Mug yang comel jugak tu..So dia pilih untuk beli tu..emm…mybe next…