• follower,  Uncategorized

    Follower sama dengan Tahun 2017

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Selamat berhujung minggu..Apa aktiviti korang untuk hari ni.AKu pulak,tak kemana disebabkan Husband pun bekerja hari ni,so mereputlah kek rumah ni dengan anak.At least aku ada masa nak update blog,spend more time with this budak,mengemas rumah,ubah apa yang patut kat rumah ni..hahaha..Nak ubah apa pun aku tak tahu..Nak kata banyak perabut takdelah sangat…Sofa pun takde lagi. Oklah..Hari ni sementara ada masa ni,nak bercerita pasal follower aku ni..Alhamdulillah..walau follower aku tak banyak mana,tapi ada jugaklah rezeki dalam berblog. Still ada lagi produk dan servis untuk di review..Iklan jap.Kalau korang ada berminat untuk memperkenalkan produk korang ,boleh je gunakan perkhidmatan puan blog ni.Email je kat aku eh. Oklah..Pada tahun 2017 ni,maka…