follower RANDOM

Follower sama dengan Tahun 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Selamat berhujung minggu..Apa aktiviti korang untuk hari ni.AKu pulak,tak kemana disebabkan Husband pun bekerja hari ni,so mereputlah kek rumah ni dengan anak.At least aku ada masa nak update blog,spend more time with this budak,mengemas rumah,ubah apa yang patut kat rumah ni..hahaha..Nak ubah apa pun aku tak tahu..Nak kata banyak perabut takdelah sangat…Sofa pun […]