festive lifestyle blogger open house selamat hari raya syawal

Open House kembali!!

Assalamualaikum Bila dah masuk seminggu beraya,bermulalah Open House di mana-mana..Open House aka rumah terbuka nie memang wajib dan tiap-tiap tahun ada saja yang buat..Macam tahun lepas,berkesempatan la untuk aku dan en.husband buat Open House nie..Tapi rasanya tahun nie kami tak dapat nak buat kerana tak terkejar rasanya..Sejak ada Nur awfiyah nie,masa lebih banyak kepada dia […]

festive selamat hari raya syawal

Dah Mula Bekerja..

Assalamualaikum First day bekerja…Terasa seronok perjalanan ke tempat kerja..Mana taknya,Jalan lengang sangat-sangat…Mood nak pi bekerja pun ON je..Walaupun rasa tak berapa nak seronok sebab en.husband masih lagi bercuti hari ni. Ketiadaan entry selama bercuti raya nie,Internet langsung takde kat kampung..Mybe sebab ramai sangat yang guna internet sampai nak loading pun lembab sesangat.. Last-last idea-idea untuk […]