• family matters,  kisahsidairy.com

    Kenapa Blog terabai??

    Assalamualaikum Ingat tak hari tu aku ada update tentang percutian tanpa dirancang.Aku ada ceritakan sedikit kenapa percutian tu dirancang di SINI Actually bukanlah namanya percutian Indah selama 5 hari tu,tetapi kepada Emergency Leave sebab MIL masuk hospital Selasa malam rabu lepas.Memang Shock sangat bila MIL masuk hospital.Yelah,dengan keadaan nya yang uzur tu,risau terjadi apa-apa kat dia.My MIL nie,sebelum ni,memanglah seorang yang tak reti duduk diam,ada je kerja yang dia nak buat walaupun dalam keadaan kurang sihat. Selama nie pun,dia memang selalu ambil ubat homeopati tanpa membuat rawatan di Hospital.Sebelum dia di masukkan ke Hospital,MIL memang dah kerap sakit.and as usual,dia takkan ke Hospital.Disebabkan dia kurang sihat,kami hantar dia balik ke…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE