RANDOM

Checklist perkara yang perlu di buat sebelum menjelang Hari Raya

Assalamualaikum Hai korang☺☺Saja nak tanya ni..persiapan raya macam mana…dah siap ke.Ada lagi ke yang tak beli baju raya.Bukan apa,ada sesetengah ibubapa yang suka buat persediaan last minute dan ada jugak yang buat persediaan awal.Bagi aku kedua perkara ni boleh je buat.Cuma ikut pada kita lah kan.Kalau kita ada budget besar,belanja last minute pun boleh.Tapi bila […]

family day Hotel Review kisahsidairy.com lifestyle blogger officemate

Family Day Di Tanjung Sepang Beach Resort

Assalamualaikum Lambat beno ler aku nak cerita pasal Family Day ni kan.Sebenarnya planning nak buat family day dengan rakan-rakan office ni dah lama.Disebabkan perlu peruntukkan yang besar jugak,collect duit  tiap-tiap bulan untuk penginapan dan makanan. Dari bulan 3 lagi dah kami planning untuk ke sana.Tak semua lah officemate yang ikut.Ada dalam 35 orang je yang […]