• facebook,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    FB Block Entry!!

    Assalamualaikum Aku tak taulah kenapa Entry-entry aku tak boleh nak ping ke group-group blogger.Selama ni ok je.Haisshh..Tak faham aku.Apa yang aku buat ek sampai kena block..Bukan itu sahaja..Aku nak tag nama orang kat fb pun tak boleh..iskk..kenapa..kenapa dan kenapa.. Ada tak korang juga terkena macam aku..Bila aku nak ping entry,dia kata aku laju sangat dok ping entry..ishh..mana ada kan…adehh…So tak boleh la aku nak buat kerja-kerja ping entry aku..sedih wehhh.. The action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed To keep from getting blocked again,please make sure you’re read and understand facebook’s community standard.. ** Pening dah fikir cane nak buat…So aku bacalah dekat help center tu kenapa…