Showing 8 Result(s)
RANDOM

Pesta Makanan Thai Sabai Sabai di HeroMarket Johor Bahru

Assalamualaikum Pesta Makanan Thai Sabai Sabai di HeroMarket Johor Bahru | Mesti korang pun dah sedia maklum tentang makanan Thai ni kan.Ada yang dah menjadi sebahagian peminat makanan Thailand juga kan.Walaupun aku tak berapa nak tahu semua jenis makanan Thailand,tapi ada di antaranya yang aku suka makan.     Untuk tidak lepaskan peluang membeli barangan makanan dari Thailand,kini korang boleh dapatkan pelbagai jenis makanan Thailand dari Pes sehinggalah ke makanan …

sds

SDS #LongLoafChallenge 2018 Finale di Paradigm Mall

SDS #LongLoafChallenge 2018 Finale di Paradigm Mall | Hari minggu yang lepas sempatlah aku dan beberapa blogger lain ke SDS LONGLOAFCHALLENGE 2018  FINAL.Finale memakan roti sepanjang 48 inchi ini telah di adakan di Paradigm Mall Johor Bahru. Sebelum tu dah berlangsung pertandingan memakan roti panjang ni di Aeon Tebrau.Dan untuk FInal,mereka mengadakan di Paradigm Mall.Seramai 6 Peserta telah terpilih untuk ke final dan mereka adalah Rainbow Kumi,Mohd Afiq Faiz Nordin,Ng …

RANDOM

Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors

Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors | Ada ke yang sedang mencari kereta import mewah yang baru dan terpakai.Kalau cerita bab kereta ni,aku bukanlah orang yang boleh dibawa bersembang.Tapi bila cerita bab keinginan nak memiliki kereta cantik dan mewah tu,of course boleh.Siapa taknak kan memiliki kereta mewah ni,cumanya kena tepuk poket dululah..hehe. Actually,ada jenis orang yang suka dengan kereta import dan ada yang suka keluaran Malaysia.Masing-masing ada keinginan tersendiri …

RANDOM

Flag-Off the Elusive Muscle Car As It Embarks On the Nationwide Carlist.my “Grand Prix Challenge” Roadshow

Assalamualaikum Carlist.my, Malaysia’s No.1 Car Site in partnership with 23 Motors Sdn Bhd, Malaysia’s first, only and largest muscle car dealership is flagging off the start of the Carlist.my “Grand Prix Challenge” Roadshow in Johor Bahru! Featuring, a rare and powerful 2011 Ford Mustang V6 Convertible, the muscle car will race across 21 different locations in Peninsular Malaysia before finally crossing the chequered flag in the Klang Valley. The 2011 Ford Mustang …

Legoland

Party Hallowen Brick or Treat di Legoland Malaysia

Assalamualaikum Pesta Hallowen Brick Or Treat di Legoland menjanjikan  kepuasan kepada setap mereka yang datang.Baru-baru ini Legoland telah melancarkan  aktiviti tahunan mereka yang bertemakan Brick Or Treat.Pelancaran yang telah diadakan dari 16 september lalu akan berakhir pada 30 Oktober ini.   Atas jemputan dari pihak Legoland jumaat lalu,aku bawa family ke sini untuk menyaksikan pelancaran Patri Hollawen ni..Memang menggamatkan dengan aktiviti yang telah disediakan. credit gambar:Nadia Johari Majlis dimulakan dengan …

RANDOM

LC Derma Skincare Workshop

Dapat jemputan untuk menghadiri Skincare workshop pada 7 march ni..Tapi sayangnya tak dapat nak pergi walaupun rasa nak sangat pergi.Yelah,kalau aku duduk di KL,anywhere and anytime aku boleh attend workshop or event untuk blogger. Ada ke yang dapat jemputan ke LC Derma Skincare Workshop ni? Workshop nie bagi memperkenalkan product tempatan iaitu LC Derma Skincare ni.Yang bestnya kandungan yang terkandung dalam product nie adalah bahan dari sumber asli tanpa lemak binatang. …

RANDOM

Karnival Premier Za’ba 2014 kembali Lagi!!

Assalamualaikum Karnival Premier Za’ba (Universiti Kebangsaan Malaysia) kembali lagi untuk tahun 2014 ni..Karnival yang dianjurkan bersama National Cancer Society Malaysia ,Belia 1 Malaysia akan diadakan pada 6-29 mac 2014 Pelbagai aktivit menarik menanti anda di sana..So jika korang ada masa yang terluang, bolehlah join aktiviti sihat ni. Pendaftaran dan Aktiviti seperti dibawah :- Maklumat lanjut juga korang boleh la melawati  Page  : https://www.facebook.com/pages/Kapreza-14/526702860740816 Twitter : https://twitter.com/kapreza14 Antara aktiviti aktiviti yang aku …