food food hunter food Review foodporn

Pesta Makanan Thai Sabai Sabai di HeroMarket Johor Bahru

Assalamualaikum Pesta Makanan Thai Sabai Sabai di HeroMarket Johor Bahru | Mesti korang pun dah sedia maklum tentang makanan Thai ni kan.Ada yang dah menjadi sebahagian peminat makanan Thailand juga kan.Walaupun aku tak berapa nak tahu semua jenis makanan Thailand,tapi ada di antaranya yang aku suka makan.     Untuk tidak lepaskan peluang membeli barangan […]

EVENT sds

SDS #LongLoafChallenge 2018 Finale di Paradigm Mall

SDS #LongLoafChallenge 2018 Finale di Paradigm Mall | Hari minggu yang lepas sempatlah aku dan beberapa blogger lain ke SDS LONGLOAFCHALLENGE 2018  FINAL.Finale memakan roti sepanjang 48 inchi ini telah di adakan di Paradigm Mall Johor Bahru. Sebelum tu dah berlangsung pertandingan memakan roti panjang ni di Aeon Tebrau.Dan untuk FInal,mereka mengadakan di Paradigm Mall.Seramai […]

EVENT

Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors

Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors | Ada ke yang sedang mencari kereta import mewah yang baru dan terpakai.Kalau cerita bab kereta ni,aku bukanlah orang yang boleh dibawa bersembang.Tapi bila cerita bab keinginan nak memiliki kereta cantik dan mewah tu,of course boleh.Siapa taknak kan memiliki kereta mewah ni,cumanya kena tepuk poket dululah..hehe. Actually,ada jenis […]

EVENT

Flag-Off the Elusive Muscle Car As It Embarks On the Nationwide Carlist.my “Grand Prix Challenge” Roadshow

Assalamualaikum Carlist.my, Malaysia’s No.1 Car Site in partnership with 23 Motors Sdn Bhd, Malaysia’s first, only and largest muscle car dealership is flagging off the start of the Carlist.my “Grand Prix Challenge” Roadshow in Johor Bahru! Featuring, a rare and powerful 2011 Ford Mustang V6 Convertible, the muscle car will race across 21 different locations in Peninsular […]

EVENT

Event JDT Blogger di Carlist.my

Assalamualaikum Hai korang???petang ek..alahaiii..saja kita nak update sekarang ni kita berada di Roadshow GRAND PRIX ROADSHOW anjuran carlist.my Ni antara gambar-gambar untuk entry neh..huiii..rasa nak masukkan banyak lagi gambar.. Nanti kita update kesemua cerita pasal event ni ok..

EVENT kisahsidairy.com

Party Hallowen Brick or Treat di Legoland Malaysia

Assalamualaikum Pesta Hallowen Brick Or Treat di Legoland menjanjikan  kepuasan kepada setap mereka yang datang.Baru-baru ini Legoland telah melancarkan  aktiviti tahunan mereka yang bertemakan Brick Or Treat.Pelancaran yang telah diadakan dari 16 september lalu akan berakhir pada 30 Oktober ini.   Atas jemputan dari pihak Legoland jumaat lalu,aku bawa family ke sini untuk menyaksikan pelancaran […]

BLOG MATTERS EVENT

LC Derma Skincare Workshop

Assalamualaikum Dapat jemputan untuk menghadiri Skincare workshop pada 7 march ni..Tapi sayangnya tak dapat nak pergi walaupun rasa nak sangat pergi.Yelah,kalau aku duduk di KL,anywhere and anytime aku boleh attend workshop or event untuk blogger. Ada ke yang dapat jemputan ke LC Derma Skincare Workshop ni?   Workshop nie bagi memperkenalkan product tempatan iaitu LC Derma […]

RANDOM

Karnival Premier Za’ba 2014 kembali Lagi!!

Assalamualaikum Karnival Premier Za’ba (Universiti Kebangsaan Malaysia) kembali lagi untuk tahun 2014 ni..Karnival yang dianjurkan bersama National Cancer Society Malaysia ,Belia 1 Malaysia akan diadakan pada 6-29 mac 2014 Pelbagai aktivit menarik menanti anda di sana..So jika korang ada masa yang terluang, bolehlah join aktiviti sihat ni. Pendaftaran dan Aktiviti seperti dibawah :- Maklumat lanjut juga […]