• Uncategorized

    Hadiah Ephyra Sudah Dapat

    Assalamualaikum Hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai..Alhamdulillah..Sebenarnya teruja sangat nak mencuba produk nie..yelah…Kalau nak beli confirm la mahal kan..At least dapat yang trial oklah..nanti bila dah tengok keberkesanannya,barulah tak rugi untuk membeli..betul tak.. Hadiah nie dapat masa menang Contest Ephyra.. Rujuk Entry nie >>> http://www.kisahsidairy.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html aku dapat 30 sachet ephyra…Terpilih 10 pemenang yang diorang pilih…alhamdulillah Tapi v v v v v v Confirmlah aku tak boleh nak mencuba lagi sebabnya,orang pregnant tak di galakkan untuk ambil kan…Demi kebaikkan baby kat dalam nie,Aku simpan dulu..sayang nak bagi orang…nak dapatkan payah pulak kan…hihihihi…teruk ke aku nie,.,,hoh…harap tidaklah kan.. Keterujaan aku untuk mencuba produk nie adalah kerana testimoni2 yang berjaya untuk membuat kulit wajah lebih…