• ensurvey,  kisahsidairy.com

    Sikit Lagi Nak Cashout Ensurvey

    Assalamualaikum Dah lama sebenarnya aku buat Ensurvey nie,Tapi disebabkan dah lama jugak aku tak jawab survey,jadi lambat la nak cukupkan rm100…Nak tunggu sikit lagi nak cashout.. Dulu,masa ada AF,lebat jugak ensurvey bagi..cuma kalau lambat jawab,memang terlepas la.. Sekarang nie tinggal lagi sikit je dah boleh cash out..Boleh la jugak beli baju raya untuk Nur awfiyah..Tambah banyak lagi koleksi pakaian dia.Sejak nie,semangat sikit nak membeli sebab dah banyak baju yang dia boleh pakai dan ada jugaklah size dia berbanding sebulan yang lepas. Umie memang dan aim baju-baju cantik untuk omel umie tu nanti..hehe..semangat nak beraya dengan Nur Awfiyah tahun nie… Barulah seronok pi berjalan rumah kawan-kawan..Bukanlah niat nak kumpul duit raya…