Emel spam kisahsidairy.com

Dapat Rezeki dari Google Reward

Assalamualaikum Wah!! Seronok kan bila dapat duit terpijak ni..Memang beraya sakan ler nampaknya tahun ni,Apa taknya dapat duit berjuta-juta..bahahaha.. Kisahnya tuari dapat satu email dari google mengatakan blog aku ni dah terpilih untuk memenangi Google reward dari pihak mereka…Ko Hado!! adeh…kan ke syok nak raya ni dapat duit banyak tu. Taklah pening nak fikir segala […]

Emel spam

Alkisah : Emel SPAM!!

Assalamualaikum Aku memang suka membaca emel2 spam yang aku terima..Kekadang rasa nak maki jer sape yang bagi emel kat aku nie..Tetapi xdapat nak fikir motif yang sebenar mereka ini.. Mungkin mereka melakukan ini  step by step sehingga ada yang masuk perangkap mereka.Tiada manusia yang sebodoh ini nak bagi duit berjuta-juta ringgit untuk tujuan beramal.. Siapakah […]