• Uncategorized

    Cerita Pasal Duit Raya Lagi

    Assalamualaikum Bab duit nie memang suka nak cerita..hehehe…bukan sebab mata duitan..Ala…sape tak suka dengan duit..Apa korang buat bila 1st time menerima duit ni selain dari mengucap syukur..Of course la cium bau duit tu kan..Wehhh..Duit pun ada harumannya tau.Haruman tu tak boleh nak dibeli di mana-mana stokis atau kedai minyak wangi di serata asia..Memang special edition punya bau dia…Kalau ada wangian lain dari wangian duit,bagitau kat aku Occay,ceritanya hari rabu lepas kot..Selesai bawak Nur awfiyah ke klinik,ada masa nak jenjalan lagi sebelum tepat pukul 12pm nak masuk kerja..Sempatlah en.husband buat penukaran duit raya kat RHB bank..Excited ko nak tukar ni..nak masuk dalam sampul siap-siap..Nak tag nama lagi siap-siap..takut pulak tertukar nilai…

  • Uncategorized

    Duit Raya Pertama Nur Awifyah

    Assalamualaikum Alhamdulillah,rezeki nur awfiyah sebelum hari raya lagi,dah dapat duit raya..Bukan sahaja duit raya,kuih raya,minuman raya,semua dapat… Masa kat Hospital hari tu,MAIJ (Majlis Agama Islam Johor) ada buat lawatan di wad kanak-kanak…Tak tau lah pulak wad2 lain dpat ke tak.. Ada jugak auntie2 ngan nenek kat situ yang bagi nur awfiyah duit raya,takpe…ummi tolong kumpulkan dulu,nanti lepas raya boleh la bukak buku simpanan untuk dia..Insyallah.. Tahun pertama beraya bersama anak…dah rasa seronok pulak..