• breakfast,  drink,  kisahsidairy.com

    Jamu Tekak Dengan Air Asam Jawa

    Assalamualaikum Selamat pagi selasa…Heh!!…bila dah gatal tekak ni,asyik nak termuntah je lah kerjanya…Tuari aku ada cerita pasal aku batuk kat entry petua menghilangkan batuk. Rasa dah bape hari aku batuk je..Heh!! batukĀ² pun aku bedal jugak ais..Itu memang tak boleh nak elak. Semalam dah pesan kat my husband,bila keluar belikan air asam jawa.Lagi satu aku memang suka asam jawa ni,sejuk je rasa bila sampai ke tekak.Memang mabless… Aku suka brand ni,sebab dia masam dan sedap…Ada jugak aku pernah beli brand lain,memang tak kena dengan tekak. Bila batuk minum je air asam jawa ni..Suara pun dah nak hilang ni..aku memang tak suka minum ubat batuk..NakĀ² yang colour hitam tu.Memang buat aku…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE