• drama

    Slot Akasia : Teman Lelaki Upahan

    Assalamualaikum Hemmmm…mesti ramai yang suka dengan cerita ni kan..Tapi ada juga yang tak suka cerita ni disebabkan hero dan heroinnya.. Tapi bagi aku,aku suka sangat dengan watak yang mereka bawakan dalam cerita ni.Penuh bersahaja.Pada aku mereka berdua ni,setakat ni lah yang aku tengok,memainkan peranan sebaik mungkin menjadi watak masing-masing. Setiap hari pasti aku akan menunggu cerita ni.Dahpun terjebak start dari episode kedua lagi.Kalau sesiapa yang mengikuti cerita ni,pasti mula┬▓ tu rasa sangat boring.Tapi bila dah lama dan El,mula beraksi,itu lah part yang aku nantikan setiap hari. Cerita ini bermula pada pukul 7.00 malam selama 1 jam..Bila dah tengok cerita ni,rasa macam tamo dah baca novel tu..Nanti tak syok pulak kan..So…