RANDOM

Makan malam di Secret Recipe sempena Anniversary kami

Assalamualaikum Hai korang☺☺Entry sebelum berlepas balik ke Pahang petang ni.So,sempatlah siapkan entry ni. Actually makan-makan ni masa cari kasut dak Naura ni hah.Terus babah ajak makan kat sini. Nampak pulak makan untuk dua orang hanya RM39.90..Dah jimat banyak.Kebetulan masa tu memang lapar tak hengat.Jadi yang terdekat adalah Secret Recipe..Dan kebetulannya pulak,Dak Naura nampak kek…Kan dia […]

RANDOM

Makan Malam di The Wagon Taman Kota Masai

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Hari tu ada kawan yang suggest makan dekat The Wagon ni.Katanya kedai ni baru bukak.Dan paling best diorang sedang buat promosi sepanjang bulan November ni. Kalau orang pasir gudang tu,bolehlah singgah ke Kedai ni.Alhamdulillah..setakat aku makan,semuanya sedap. Cafe the Wagon ni terletak di Taman Kota Masai 2 di Pasir Gudang Johor.Berderetan dengan […]

RANDOM RANDOM

Dinner di ummi’s chicken Chop

Assalamualaikum Hai korang???spam sebijik entry dulu sebelum tidur. Malam ni sebelum pergi makan chicken chop,pi singgah butik untuk beli shawls.Babah request Nak makan chicken chop,tu yang keluar tu.. Bila babah dah request,ummi on je..janji babah belanja. Sempat grab tudung kat wadi poh tadi.. Lepas shopping shawls,terus pergi je restoran yang jual chicken chop ni Sebelum […]

RANDOM RANDOM

Menu Dinner simple

Assalamualaikum Hai korang???salam maghribi..Dah maghribi ke belum..hehehe..selamat berbuka puasa..alhamdulillah..kenyang..alhamdulillah..puasa tertunai hari ni.. Korang dah puasa ganti?..saja nak ingatkan..masuk bulan rejab ni,niatnya nak puasa isnin khamis..insyallah..harap tertunailah kan Menu apa korang hari ni?eh..banyak tanya pulak cik puan blog ni kan..yelah..nak tau jugak,mana tau resepi korang tu aku boleh buat untuk esok lusa kan.Hari ni aku masak […]

kisahsidairy.com nur awfiyah nur naura outing parenting blogger RANDOM

Malam Hujung Minggu di Pizza Hut

Assalamualaikum Begitulah kekdahnya bila tak sempat nak taip entry pada masa kejadian.Terpaksalah peram entry ni sampai hari ni.Yelah,bila dekat rumah memang tak sempat mana nak update blog.Bila sorang dah tidur,sorang terjaga kan..Last-last ummi dia yang takde masa nak update blog. Cerita malam hujung minggu.Nak reedem vaucher Pizza hut yang ada dalam tangan berharga RM30..alah rm30 […]