Dairy Saya

Melawat Ayah!!

Assalamualaikum Baru berkesempatan nak cerita pasal semalam…Bukan sibuk sangat pasal kerja…Tapi sibuk pasal baca tentang kehamilan…Banyak nak kena timba nie..Kalau dulu tak pernah ambil tahu pun…hihihi… Cerita semalam.. Pepagi lagi aku dah tengok adik update kat wassap ayah tak sihat…Ayah memang ada semput..Dari dulu lagi…Dah memang bergantung dengan Haler tu..Kalau takde,memang dia akan terbaring jerk,.. […]

Dairy Saya Sharing tazkirah jumaat

FADHILAT SURAH YAASIN

Assalamualaikum Salam jumaat untuk korang.Apa yang aku nak kongsikan ini adalah bertujuan untuk Refreshkan balik diri aku dan juga memberi peringatan pada diri aku sendiri..Dan pada itu,tak salah untuk aku share dengan korang.Kita sama-sama ingat mengingati sesama kita.Insyallah mungkin ramai tak tau kelebihan membaca yaasin.Termasuk juga aku.kita hanya tahu membacanya di majlis-majlis doa,di tempat-tempat tertentu […]

Dairy Saya

Astro Punye Cerita

Assalamualaikum Sape rumah yang xde astro..Tepuk Tangan… Tapi korang suke ke kalau xde astro.Sebab ape korang masuk astro kat rumah ek.. Alasan aku cuma satu jerk..Supaya tengok tu,siaran die terang…xpayah nak usik-usik antena.. Tapi bile tengok siaran2 kat astro tu..dah berpuluh-puluh kali dok ulang benda yang sama dlam satu hari..tu yang bosan..hadoiiii… Tambah siaran pun […]

Dairy Saya Semasa Sharing

Kelebihan Hari Jumaat-Sharing

Assalamualaikum Apa khabar hari anda? Apa cerita Jumaat anda?  Ya, hari ini hari Jumaat. Hari untuk kita mendapatkan lebih success dalam hidup kita. Hari untuk kita lebih cemerlang, lebih kuat berbanding hari-hari yang lain. Jadi, apa pun yang anda buat pada hari ini, pastikan itu adalah yang terbaik, yang terhebat untuk diri anda sendiri. Kalau selalu bangun […]

Dairy Saya

Apa aku buat Time Lunch di Opis

Assalamualaikum Selamat tengahari….Selamat menikmati makanan tengahari yang enak lagi berkhasiat… ade ke korang ketika nie tengah lunch our..korang keluar makan ke x..Kalau korang keluar makan,tempat makan mane yangkorang selalu gi… Saje je tu intro…Sejak xboleh nak drive nie,pepagi En.husband hantar mesti pi tapau..tu pun kalau sempat..Ataupun suruh orang tapaukan untuk aku..Malu nak keluar dengan bertongkat […]

Dairy Saya

Aku Terima Nikahnya

Assalamualaikum Bila da xde keje dan xkemana-mana hari nie.Saje2 nak dowload movie.. Oklah dari xbuat aktiviti ape2..lepas da Download, masae untuk tonton movie tu.. Sorang 2 je tengok movie nie sebab orang kata cite nie sedih.. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… Memang sedih pun..Walaupun cerita nie ringkas,tapi mendalami jiwa perempuan ols..Ape taknye..Mula-mula tengok senyum,sengih sensorang.Jiwang sensorang.Berangan sensorang..haha Part lepas […]

Dairy Saya

Da x buleh bukak da..

                sedih..sedih……..facebook kat opis ni da kene blok…ayooo….mcm mne nie…huhu…..xboleh ler nak beli online…xseronok ler nak wat kije……adoyaiiii.ape da…xslh ler nak facebook kat opis…bukannyer sentiasa on..kekadang jerk..tu pun klu teringat nak beli ape2 yang terlintas kt fikiran…ahaha…alasan jer tu..padan muke ko..tu ler nak berpesbuk jerk…kan da kene blok..alah..dulu mase […]