kisahsidairy.com nuffnang

Nuffnang Yang Masih berstatus On Going

Assalamuslaikum Lama dah kot aku tak bercerita pasal Nuffnang ni.Lqgipun jarang dah bukak website nuffnang untuk update.Yelah..bila kat rumah ni semuanya mengharap pafa smartphone je.Aku update blog pun hanya menggunakan smartphone je. Kalau dapat guna lappy atau pc,memang syok je.La ni terpaksalah mengharapkan pada handphone ni je.Janji blog berupdate dari kosong gitu je kan.At least […]

kisahsidairy.com nuffnang

Nuffnang Yang Masih Aktif Memberi

Assalamualaikum Happy saturday!!! Masih bekerja hari ni..Kalau ikutkan tadi,memng dah tak kerja bila anak dara sorang tu taknak lepas dari ummi dia. Puas dah dok pujuk ummi nak pi work,tapi dia tetap menangis.Tak taulah kenapa.As a mom,nak tinggalkan anak yang menangis untuk pergi ke tempat kerja,memang berat. Sudahnya ummi terpaksa lah kan pergi kerja lambat.Nasib […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger nuffnang

Nuffnang : Colgate 360 charcoal gold

Assalamualaikum Semua rasa dah taukan product baru dari Colgate ni..Wah..nampak kemewahan pada produk baru ni..Mana taknya,ia dibaluti dan di pek dengan Emas!!! Apa!! Emas!!!.. uishhh…confirm mahal kan… Colgate 360 Charcoal Gold ni berfungsi membersihkan dalam mulut secara menyeluruh..So bila sisa makanan terlekat kat celah gigi,korang dah tak perlu nak risau lagi.Kerana Berus gigi ini dicipta […]

nuffnang

Nuffnang:CPUV Panadol Superhero Parents

Assalamualaikum Saja nak share dengan korang tentang CPUV terbaru yang menari-nari dekat blog aku ni.. Memang sekarang ni,rajinlah jugak CPUV Nuffnang Panadol-Superhero parents  ni dok terjah blog.Walaupun tak banyak mana pun dapat,at least bertambah jugaklah amauntnya.Thanks kat #Nuffnang..Bagilah banyak sikit kan..hehehe Bila sebut pasal panadol ni,sape je yang tak amik kan.Kalau dah sakit kepala teruk […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger nuffnang

Nuffnang:CPUV Zurich Insurance

Assalamualaikum Since,aku takde idea nak buat entry pepagi ni,aku just share ngan korang CPUV terbaru yang menari-nari dekat blog aku ni. Ada cerita tetapi takde idea nak mengarang..tu memang biasa sangat bagi seorang blogger.macam aku ni..tapi tak taulah sesetengah blogger yang lain kan.Tapi tetap jugak nak update walaupun idea tu tak datang.Selalunya aku rajin nak […]

kisahsidairy.com nuffnang

Nuffnang : TGIF Meal For Two

Assalamualaikum Petang baru bersiaran.Bukan busy atau ape pun.Entahlah..mood ke laut..Oooppsss..Bukan masa nak merayu simpati..Bukan masa nak cerita hal personal dalam blog ni..Ceriakan diri sikit petang-petang ni walaupun sedikit sendu menyelimut..perghh…puitis betul ayat kan. Oklah..Petang ni,bila dah takde benda aku nak cerita..Actually ada,cuma takde hati nak menulis..hehehe… Nak cerita pasal BE/CPUV baru yang terbit di dalam […]

kisahsidairy.com nuffnang

CPUV baru Sepanjang Percutian

Assalamualaikum Dah beberapa hari tak menjenguk blog.Sepanjang percutian itu jugak,ada juga CPUV yang menjengah dekat blog nie. Percutian atau Emergency Leave beberapa hari tu tanpa dirancang.Nama pun Emergency Leave kan. Oklah..tak nak campur adukkan entry CPUV nie dengan percutian panjang aku tu. By the way,thanks jugak kat korang ,walaupun empunya blog tak pedulikan blog sepanjang […]

kisahsidairy.com nuffnang

CPUV Zurich Insurance Contest

Assalamualaikum Baru aku sedar yang blog nie dapat lagi CPUV terbaru..wah..ramai blogger yang dihujani dengan banyak CPUV dari Nuffnang…Pssstt…Nuffnang ada muslihat ke ape ek…hehehe..STOP!!! Fikirkan yang baik baik dah la, Thankslah kat Nuffnang sebab membanjiri blog nie dengan CPUV yang banyak…Banyak dan banyak lagi ye..pstt…jumlahnya pun mestilah banyakkan.. Jangan CPUV je lebat,tapi yang dapatnya ciput…pfffttt.. […]

kisahsidairy.com nuffnang

CPUV Sime Darby LPGA 2014

Assalamualaikum Alhamdulillah…Dah terima dua CPUV untuk bulan ni..Walaupun rezeki sikit,tapi berbaloilah kan. Bukan aku taknak bertukar kepada yang lain.Tapi bagi aku ,sebelum nilah pernah masuk advertisor lain,tapi banyak iklan yang sensored yang tak sesuai dengan blog aku. Lagi satu,kebanyakkan publisher mana nak bagi offer kat blogger picisan macam aku nie.Lainlah pageview sehari berpuluh ribu..Ini tak […]