RANDOM

Join Doh-Bassador Of Creativity Contest

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Berita baik kepada korang yang suka bermain dengan Tanah liat  Play Doh,mempunyai kreativiti dalam membentuk play doh mengikut citarasa korang,Ni hah..ada berita gembira untuk korang. Play Doh Malaysia mencari kanak-kanak kreatif berumur diantara 4 hingga 9 tahun untuk menjadi “FIRST EVER Doh-Bassador of creativity” dari sekarang sehingga 31 ogos 2017.Ini adalah kali […]

RANDOM

Menang Shawl dari contest Instagram

Assalamualaikum Hai korang☺☺alahaii..akak memang suka sangat kalau menang-menang hadiah ni.Tak kira lah kalau tak menang dalam bentuk wang pun,tapi dalam bentuk barang pun dah kesukaan tau. Rasanya dah lama dia umumkan pemenang bagi contest yang dia anjurkan tau.Eh.jangan tanya contest yang mana eh..sebab dah lupa.Rasa dekat setahun jugak.Tetiba empunya yang buat contest ni Dm nak […]

RANDOM

Peraduan Win 10 Home Makeovers dari Guardian Malaysia

Assalamualaikum Hai korang☺☺Selagi ada peraduan,selagi tulah korang boleh cuba untuk memenangi hadiah dari contest yang disediakan..Tuah ayam nampak di kaki,tuah Manusia,mana tau kan.Dapat Home Makeover. Memandangkan rumah aku belum sepenuhnya di Makeover,maka dengan itu,masuklah peraduan yang dianjurkan oleh Guardian Malaysia ni.Yes..kita cuma berusaha,manakala Allah swt tentukan rezeki kita menang atau kalah.Yang penting Allah tu suruh […]

saya menang

Menang tempat ketiga Lazada Contest Raya

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Happy lah pulak bila banyak kemenangan bulan ni..bukan nak membangga diri tau.Cuma rasa berbaloi bila apa yang kita buat,tercapai.Walau tak dapat tempat pertama,tempat ketiga pun dah bersyukur. Nak dapatkan hadiah tu bukan senang.Main copy paste lepas tu menang.Tapi kena usaha untuk menulis,dan memberikan idea dalam penulisan kita tu.Semua tu usaha jugak kan. […]

lazada

Lazada Birthday Blogger Contest 2017

Assalamualaikum  Hai korang☺☺Rindu tak..rindu tak..Alahai…Banyak sangat keje nak buat ni..Tapi tetap nak up sedikit sebanyak info untuk korang ni..Bukan setakat info…Cerita- ceriti best-best pun ada dalam ni kalau korang nak baca…Kalau nak bacalah kan…huwa…sedih… Oklah…Saja nak tanya kat korang yang baca entry ni,siapa yang suka join contest!!! Sila angkat tangan!!Yess….Lagi satu soalan..Siapa yang Kenal LAZADA??? […]

RANDOM

Contest Cash Rm100 anjuran JDT BLOGGER

Assalamualaikum Hai korang..Ingin aku mewark-warkan kat korang tentang Contest yang sedang berlangsung di facebook.Mungkin ada yang dah menyertai contest ini..dan mungkin ada yang belum mengetahui tentang Contest ini kan So,meh sini aku nak bagitahu kat korang,jangan lepaskan peluang untuk merebut Hadiah berupa wang tunai sebanyak rm100 ni.. Caranya sangat mudah ? CONTEST CASH RM100  Contest ini […]

kisahsidairy.com traveloka

#MyTravelokaEscapade | Menjanjikan Percutian Yang Hebat Ke Sabah

Assalamualaikum Niat hati ni memang teringin nak bercuti..Tapi bila fikirkan pasal budget percutian ni,bukan sedikit perbelanjaannya..Ia juga perlu di rancang betul-betul untuk membuatkan percutian tu berjaya dan gembira.Yelah..Planning dari awal tu kan penting..Bila kita nak melawat atau nak mengunjung ke sesuatu negara atau tempat,Make sure kita dapatkan maklumat dahulu tentang tu,barulah percutian kita tu dikatakan […]

Suka Hati

Akhirnya sampai juga Di Bumi Melaka

Assalamualaikum Akhrinya selamat sampai ke bumi melaka…Highway memang ler jammed teruk hari nie…Nak berhenti minum kat RnR pun sesak…Last-last amik keputusna untuk teruskan perjalanan.Dari Johor tadi pukul 5 petang..Sampai melaka dekat pukul 11 jugak la..Jammed merata-rata tempat.. Dalam perjalanan kat highway tadi,sempat singgah kat perhentian untuk guna bilik air je..nak refresh badan sikit..Al-maklum ler perayaan […]