• coffee,  food Review,  foodporn,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Cuba Pula 916 Coffee

    Assalamualaikum Ini kali ketiga aku mencuba Coffee yang dijual di tepi jalan dengan nama yang berlainan.Kalau dulu aku pernah cerita pasal Menikmati Coffee Legend di Entry ini .Kedua aku sudah pun mencuba Pirate Coffee cuma aku tak sempat ler nak ambil gambar time tu..So yang ketiga kali pulak aku mencuba  pula 916 Coffee..Aku beli ni pun sebab ondway ke office memang lalu kat jalan ni.So,nak jugaklah merasa jenama yang lain pulak Berharga hanya rm5 per cup memang lebih dari cukup untuk minum sorang.Ondway nak balik Office tu aku and 2 others officemate tetiba nak menyinggah untuk beli 916 Coffee ni.Cup memang besar bak hang!!Boleh minum dua orang untuk satu cup..Tuari aku…