• celebration,  labour day

    Selamat Hari Pekerja 2014

    Assalamualaikum Morning semua..Sure punya korang tengah bermalas-malasan di rumah kan…Maklumlah hari nie hari cuti untuk pekerja. Oppsss…satu hari je tau..jangan ambil 2-3 hari hehhe…Apa plan korang hari nie,ada yang plan berkelah tepi pantai ke..Atau ada yang just cuci cuci mata kat shopping complex sesambil bawa anak-anak. sumber:google Hari nie aku just bermalasan di rumah bersama en.husband and my little princess tu..Tak kemana pun..Lagipun Nur Awfiyah masih dalam hari..Risau jugak nak angkut dia kesana-sini..Better merehatkan diri di rumah je. Oklah,kesempatan ni,aku mengucapkan selamat Hari Pekerja untuk korang.Semoga korang terus success dalam kerjaya yang korang ceburi dan menjadi pekerja yang baik. Sempat lagi update blog kan..Nur Awfiyah tengah tido..Tu yang Umi dia…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE